» » » Чи можна вилікувати рак?

Чи можна вилікувати рак?

Чи можна вилікувати рак?

Часто страшні і смертельні хвороби забирають у нас близьких і рідних. До числа цих захворювань відноситься рак, який щороку забирає безліч життів різних людей. Чи можна вилікувати рак? Медицині відомі випадки лікування від пухлин навіть самих безнадійних хворих. Тому рак вилікувати можна! Все залежить від стадії розвитку хвороби, організму хворого і бажання одужати.





Що таке рак, і як він виникає? Наявність або відсутність ракової пухлини в чому залежить від роботи імунітету. Справа в тому, що кожен день наш організм атакують різні вороги, до числа яких відносяться і тисячі клітин з дефектом в геномі. Якщо імунітет сильний, то він швидко знаходить і знищує всіх ворогів. Якщо імунітет ослаблений, то він може помилитися і пропустити повз таку клітину. Вона почне ділитися, з`явиться пухлина, яка почне розростатися і використовувати всі можливі ресурси організму для своєї життєдіяльності. Виходить, що організм починає знищувати себе сам. Як причини, що викликають рак, можна виділити погану екологію, неякісне харчування, отруйні продукти, що містяться в повітрі, і шкідливі звички. Все це сприяє зниженню імунітету, що, в свою чергу, може викликати рак.

Від чого залежить ефективність лікування раку

  1. Стадія захворювання. Як правило, рак на ранній стадії лікується досить легко і повністю. На зовсім ранньому етапі виникнення захворювання вилікувати рак можна, використовуючи тільки таблетки. Таким чином можна вилікувати рак будь-якого органу організму. Наприклад, жінку, у якої виявили рак матки, можна вилікувати за допомогою гормональних таблеток, після чого відновити менструальний цикл, і вже через рік вона може зачати абсолютно здорову дитину. Якби все було так просто, то від раку все лікувалися б успішно і швидко. Але рак - це така підступна хвороба, що люди починають відчувати симптоми захворювання вже на пізній стадії розвитку. На ранній стадії людина може відчувати себе цілком здоровим і повним життєвих сил. Як уберегти себе від цього? В якості профілактики раку зміцнюйте свій імунітет різними засобами і раз на рік проходите повне обстеження по всіх лікарях. Якщо у Вас знайдуть рак на ранній стадії, то легко і швидко його вилікують. На пізніх стадіях лікування раку також можливо, але шанси на повне і швидке одужання весь час зменшуються. Лікування раку повинно починатися якомога швидше. Якщо на першій стадії виліковуються 72% -100% хворих (відсоток залежить від типу раку), то на другий - від 50% до 93% людей. З ростом стадії зменшується відсоток вилікуваних людей.
  2. Тип раку. Рак - це загальна назва для захворювання, що характеризується появою пухлин в різних частинах людського організму. Він має безліч різновидів, які залежать від того, який орган уражений. Відповідно, у кожного виду раку є своя назва і спосіб лікування. Поки не існує препарату, здатного вилікувати всі види раку, тому підхід повинен бути індивідуальним. Є види раку, від яких легко позбутися. Наприклад, на ранній стадії від карціноід можна вилікувати практично 100% хворих. А є й такі види, від яких вилікуватися вкрай важко або зовсім неможливо. До їх числа відноситься рак легенів на найпізніших стадіях. Але чи все так безнадійно? Чи можна вилікувати рак легенів? Як було сказано раніше, будь-який рак на ранній стадії легко виліковний, в тому числі і рак легенів. Що стосується цього виду раку на пізніх стадіях, то лікування проходить набагато важче і рідко дає позитивні результати. На жаль, але рак легенів визнаний самим частотним за ступенем захворюваності і за ступенем смертності. Справа в тому, що легкі - це найбільш уразливий для такого захворювання орган. Хворий не відчуває ознак раку на ранній стадії, а лікуватися йде тоді, коли рак вже прогресує. Крім того, середа легких сприяє швидкому розмноженню ракових клітин і активно живить пухлину. Судинна і лімфатична мережа розносить метастази по всьому організму, тим самим вражаючи інші життєво важливі органи. Рак легенів на пізніх стадіях в традиційній медицині дійсно важко лікується. Але є також і нетрадиційне лікування, яке дає шанс безнадійним хворим на щасливий результат подій.
  3. Методика лікування. Лікування раку на даний момент проходить в двох основних галузях. Це традиційна медицина, спрямована на лікування раку медичними способами і препаратами, і нетрадиційне лікування, головна особливість якого - використання внутрішніх прихованих сил організму. Традиційна медицина використовує гормональні препарати, хіміотерапію, опромінення і досить успішно бореться з раком на ранніх стадіях. На пізніх стадіях в безлічі випадків традиційна медицина рідше виліковує від захворювання повністю, але здатна продовжити життя хворому на кілька місяців. Що стосується нетрадиційного лікування, то зараз розроблено безліч методик по боротьбі з раком. Ці методики, за словами авторів, змушують організм пробудити свої внутрішні сили і енергію, які підуть на боротьбу з раком. Нетрадиційне лікування пропонує позбутися від усіх видів раку на будь-яких стадіях. Буває, що до такого способу лікування вдаються абсолютно безнадійні з медичної точки зору пацієнти. Їх бажання жити, воля до перемоги і нестримна стійкість допомагають організму перемогти рак раз і назавжди. Після курсу лікування люди проходять медичне обстеження, і воно підтверджує відсутність страшної хвороби. До таких способів лікування можна віднести методику РУНИ, розроблену Арбузовим, методику академіка Авакяна і ін. Звичайно, важливу роль відіграє віра пацієнта в одужання, величезне бажання жити і зробити все можливе для його виконання.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!