» » » Як приймати флюкостат?

Як приймати флюкостат?

Як приймати Флюкостат?

Що таке "Флюкостат"? Це сучасне протигрибковий засіб, яке, на відміну від місцевих засобів, найбільш ефективно пригнічує ріст грибів роду Candida, впливаючи на них зсередини організму.

Сьогодні це єдиний препарат, який приймає всередину. Є у нього альтернативний зарубіжний аналог. Багато хто, не знаючи цього, задають питання - Що краще: «Дифлюкан» або «Флюкостат». Важко віддати перевагу чомусь одному. За складом обидва практично ідентичні. Різниця лише в одному: "Дифлюкан" з`явився трохи раніше "Флюкостат", це продукт американського і французького виробництва. "Флюкостат" ж випускається в Росії, тому варто медикамент на порядок дешевше зарубіжного аналога.



Застосовується він активно для лікування молочниці. Для того щоб прибрати яскраво виражені хворобливі симптоми, досить прийняти лише разову дозу. Через кілька годин препарат практично повністю концентрується в органах сечостатевої системи, забезпечуючи лікувальний ефект протягом кількох наступних днів. Але для того щоб не виникло рецидивів, необхідно чітко дотримуватися запропоновану виробниками схему лікування. Вона проста, але її необхідно взяти на замітку всім тим, хто стикався з проблемою інтенсивного розмноження грибів роду Candida. Так як приймати "Флюкостат" при молочниці?

Застосування і дози

  1. Якщо симптоматика захворювання тільки починає проявлятися і захворювання ще не увійшло в свою активну стадію, необхідний одноразовий прийом дози, рівної 150 мг.
  2. При яскраво вираженій симптоматиці і за відсутності рецидивів курс лікування складається з двох прийомів позначеної дози. Перша таблетка приймається відразу і запивается великою кількістю води, другу необхідно випити на четвертий день після прийняття першої.
  3. Якщо протягом року захворювання нагадує про себе більше 4-х разів, курс лікування проводиться за наступною схемою: в перший, четвертий і сьомий день лікування приймається доза по 150 мг. Потім проводиться підтримуюча терапія (один раз на тиждень протягом 6 місяців випивається одна таблетка 150 мг).

Зверніть увагу! Брати участь в лікуванні повинні обидва статевих партнера. Якщо жінка страждає від молочниці, значить, і її партнер повинен випити разову дозу "Флюкостат" (150 мг). Тільки в цьому випадку можна буде говорити про повне одужання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!