» » » Які свічки від молочниці?

Які свічки від молочниці?

Які свічки від молочниці?

Кожній жінці знайома така неприємна проблема, як молочниця (кандидоз). У сучасній аптеці очі розбігаються від великої кількості різноманітних засобів і їх назв. Напевно, самим перевіреним і зручним засобом боротьби з цим грибком є вагінальні супозиторії (свічки). У даній статті ми розглянемо, які свічки від молочниці найефективніше.

відомі супозиторії

  • Ністатин. Ці свічки дуже ефективні при хронічній формі кандидозу. Але якщо захворювання викликане інфекцією вірусного походження, вони навряд чи допоможуть. При тривалому застосуванні пригнічують корисну мікрофлору організму. Препарат добре переноситься і майже не має протипоказань.
  • Ліварол. В основному підходить для жінок, у яких молочниця з`явилася вперше. Свічки не викликають алергічних реакцій, швидко і ефективно знімаючи симптоми молочниці.
  • Гінезол. Швидко знімають симптоми захворювання, підходять для профілактики молочниці. Через можливий негативно впливу на здоров`я майбутньої дитини не підходять для використання під час вагітності.
  • Бетадин. Це антисептичний засіб використовується для лікування інфекційних захворювань піхви при проведенні акушерського втручання. До їх складу входить повідон-йод, що володіє хорошим антимикотическим дією. Можна використовувати при загостренні молочниці навіть під час менструації.
  • Макмірор. Ці свічки можна застосовувати, як доповнення до Нистатину, або як самостійний засіб. Лікувальний курс рекомендується пройти обом партнерам, також відмовитися від статевих контактів.
  • Гіно-Дактанол. Дуже ефективні свічки, швидко позбавляють від кандидозу. Чи не надають переважної дії на корисну мікрофлору організму, що є безсумнівним плюсом.
  • Кетоконазол. Це засіб добре впорається не тільки з молочницею, але і з іншими вагінальними інфекціями. Курс лікування не повинен перевищувати 5 днів, тому що можуть виникнути побічні ефекти. Не підходять для використання під час вагітності.
  • Кліон-Д. Свічки дуже швидко допомагають позбутися симптомів захворювання, які не чинять негативного впливу на корисну мікрофлору піхви. Не рекомендується прийом навіть малої кількості алкоголю під час лікування даним препаратом.
  • Гіно-Травоген Овулум. Ці свічки ефективні при лікуванні не тільки молочниці, але і інших вагінальних інфекцій вірусного походження. Добре переноситься пацієнтками і практично не має побічних ефектів.
  • Флуконазол. Ці свічки ефективні при хронічній формі захворювання, тому що грибок майже не виробляє стійкість до основного компоненту препарату. Протипоказані вагітним жінкам.
  • Тержинан. Дуже часто від кандидозу страждають жінки під час вагітності, коли лікування більшістю лікарських засобів протипоказано. З`ясовуючи, які свічки при молочниці ефективніше за все слід зазначити Тержинан. Дані свічки можна застосовувати навіть перед самими пологами. Допоможуть уникнути інфекцій при проведенні кесаревого розтину, мають позитивний вплив на корисну мікрофлору піхви.
  • Пімафуцин. Найбезпечніше засіб для лікування молочниці, не має протипоказань і нетоксичний для плода.


Тепер ви знаєте про те, які кращі свічки від молочниці. Однак, лікування повинен призначити тільки лікар після постановки точного діагнозу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!