» » » Як вибрати прасувальну дошку?

Як вибрати прасувальну дошку?

Як вибрати прасувальну дошку?

У кожного з нас вдома є праска, але, як правило, щоб добре випрасувати білизну і зробити процес прасування приємним, одного його нам недостатньо. Тому в нашій статті ми поговоримо про прасувальної дошки, а також відповімо на питання, що цікавить безліч покупців: як вибрати прасувальну дошку?

Пам`ятайте, що правильно обрана прасувальна дошка здатна знизити стомлюваність, зберегти ваші сили і скоротити час прасування! Але щоб дізнатися, яку прасувальну дошку вибрати, і залишитися задоволеними від покупки, прислухайтеся до головних рекомендацій:

  • При виборі прасувальної дошки зверніть увагу на те, щоб вона підходила саме вам! Вам обов`язково повинно бути зручно її розкладати, складати і переносити. Не варто вибирати прасувальну дошку з фанери, так як вплив високих температур і пара зроблять її перебування у вашому домі короткостроковим.

  • Пам`ятайте, що легкість дошки негативно впливає на її якість. Тому щоб придбати стійку і міцну прасувальну дошку, не віддавайте перевагу занадто легким моделям.



  • Зверніть увагу на те, щоб змінювати висоту дошки, підлаштовуючи її під свій зріст, було легко і зручно. Зміна висоти повинно фіксуватися надійно і без труднощів.

  • Як вибрати прасувальну дошку, щоб гладити на ній було одне задоволення? Вибирайте стійку дошку! Перевірити дошку на стійкість легко: в розкладеному вигляді ніжки повинні виходити за габарити дошки, - це і свідчить про її стійкості.
  • Площа прасувальної поверхні не повинна бути занадто великий або занадто маленькою. Габарити дошки в складеному вигляді повинні обов`язково вписуватися в те місце, де ви збираєтеся її зберігати.

  • Яку прасувальну дошку вибрати і яке покриття бажано, - питання, що часто зустрічаються на форумах багатьох господинь. Покриття має бути досить товстим, м`яким і непрігораемой, а чохол для дошки - надійно зафіксованим.
  • Правильно вибрати прасувальну дошку вам допоможе наявність підставки для праски. Це дозволить не захаращувати площу робочої поверхні дошки, а також запобігти випадкові падіння праски.

  • Вбудована полку для білизни буде комфортна у використанні для складання вигладженої білизни або в якості підставки для пульверизатора з водою.

Тепер, прислухавшись до наших порад, ви знаєте, яку прасувальну дошку вибрати і чому варто приділити увагу при виборі, щоб залишитися в захваті від покупки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!