» » » Поради щодо вибору домашнього текстилю

Поради щодо вибору домашнього текстилю

Поради щодо вибору домашнього текстилю

Домашній текстиль - це різноманітні покривала, ковдри та пледи, рушники та постільну білизну, подушки, скатертини і все, що надає в життя людини комфорт.



А щоб забезпечити цей затишок і наповнити домівку приємним теплом, необхідно знати, як правильно вибирати текстиль для дому.

На що звертати увагу при покупці:

  1. Якість. Вибираючи домашній текстиль, в першу чергу потрібно пам`ятати про якість. Кожна господиня повинна знати, що для відчуття комфорту і повноцінного відпочинку, тканини повинні бути високої якості. Тому найкраще купувати 100% натуральний матеріал, а також звертати увагу на виробника. Бажано, щоб компанія-виробник довго перебувала на ринку. Хорошим прикладом є компанія «Барболета». В інтернет-магазині https://barboleta.ru/ можна придбати різний якісний текстиль, причому за доступною ціною. На ринку компанія «Барболета» існує вже понад 15 років, отримавши за цей час багато позитивних відгуків. Пам`ятайте, тільки якісні речі прослужать довго і подарують максимально комфортні умови.
  2. Індивідуальність. Вибираючи речі, що представляють домашній текстиль, не слід сильно акцентувати свою увагу на радах друзів. Адже кожна людина індивідуальний, і все, що сподобалося одному, може не дуже сподобатися іншому. Тому краще підбирати саме те, що буде до душі особисто Вам або Вашій родині. Якщо людина страждає алергічними реакціями, потрібно купувати гіпоалергенні речі. Також завжди підбирайте свій розмір, який буде відповідати саме Вашим побажанням. Вибираючи постільна білизна, необхідно пам`ятати - воно повинно бути за розміром подушок, ковдри і самого ліжка.

Якості, яким повинен відповідати домашній текстиль:

  • Екологічність. Бажано, щоб вироби для будинку були натуральними, гіпоалергенними і екологічно чистими. Це потрібно не тільки для алергіків і людей з чутливою шкірою. Такі якості - корисна перевага для всіх. Адже майже весь текстиль контактує зі шкірою. Прикладом можуть служити: бамбук, сатин, поплін.
  • Вбирання вологи. Це якість має велике значення при покупці постільної білизни, ковдр, подушок, рушників і всього, що знаходиться в контакті з тілом. Бавовна, фланель, сатин, льон - такі тканини відмінно вбирають вологу і дозволяють шкірі дихати.
  • Міцність. Особливо цей показник важливий для речей, які розраховані на тривале використання - штори, наприклад. Штори можна купувати з різноманітних тканин, незалежно від натуральності. Домішка синтетики тільки підвищить міцність і продовжить термін служби. Хорошим варіантом є віскоза.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!