» » » Як вибрати термобілизну?

Як вибрати термобілизну?

Як вибрати термобілизну?

Термобілизна для багатьох людей стало прекрасним винаходом, так як дозволило зробити життя комфортнішим. Спортсмени, туристи і любителі проводити час взимку на вулиці вже давно оцінили його професійні якості: легкість, товщину, зручність і головне - можливість зберігати тепло при будь-якій температурі повітря. Але як правильно вибрати термобілизну, щоб повною мірою відчути всі його переваги?

До речі, останнім часом купувати термобілизна стали навіть люди, відносно далекі від спорту. Робиться це з метою збереження тепла взимку, адже далеко не у кожного є власні засоби пересування, а стояти взимку на вулиці в очікуванні транспорту буває дуже навіть холодно. Саме в такому випадку термобілизна стає прекрасним виходом з ситуації.

види термобілизни

Щоб зрозуміти, яке термобілизна вибрати, необхідно зрозуміти, що саме нам пропонують на ринку. На сьогоднішній день проводиться два основних типи термобілизни: на повністю синтетичній основі або на напівсинтетичній або напівнатуральній основі. Іноді зустрічається термобілизна, виготовлене з вовни з мінімальним додаванням синтетичних матеріалів. Вибираючи один з трьох варіантів, необхідно знати, який з них найкраще підійде саме у вашій ситуації.

Термобілизна: як вибрати

Одним з оптимальних варіантів вибору є синтетичну білизну. Для виготовлення білизни вибираються тільки ті синтетичні матеріали, які пройшли безліч тестів і перевірок. Саме тому виробники гарантують гипоаллергенность своєї продукції. Крім того, синтетичне термобілизна прекрасно зберігає тепло. Воно майже не намокає, що не закупорюючи при цьому вологу між шкірою і тканиною. Для міцних морозів синтетичну білизну є оптимальним.

Напівсинтетичне білизна також досить стійко до холоду, але не так, як аналогічне білизна з синтетичних матеріалів. Подібне білизна можна використовувати в холод, але в мороз воно стає далеко не кращим варіантом. За рахунок наявності натуральних матеріалів в складі воно здатне вбирати вологу. Саме з цієї причини його і небажано використовувати в морози, так як вологу білизну при дуже низьких температурах - це погано.



Вовняну білизну для багатьох є класичним. Завдяки сучасним технологіям воно стало зручним, тонким і дуже легким. Але для турпоходів або занять спортом воно абсолютно не підходить. Якщо вам потрібно термобілизна чоловіче, як вибрати його зрозуміло - відмовтеся від вовняного і придивіться до інших моделей, так як часто чоловіки пітніють інтенсивніше жінок, і вовняну білизну швидко намокне.

Те ж саме відноситься і до того, як вибрати термобілизну для риболовлі: відмовтеся від вовняного, воно відіграє не найкращу роль в такій ситуації.

Вибираючи термобілизна для повсякденних ситуацій, зверніть свою увагу на напівсинтетичне або вовняне термобілизна. Воно прекрасно справляється з міським холодом і буде комфортним для вас. У всіх інших випадках необхідно придбавати синтетичне термобілизна, щоб максимально убезпечити себе.

Врахуйте, що термобілизна рекомендується прати в пральних машинках. Воно легко стирається і дуже швидко сохне, що особливо зручно в екстремальних умовах.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!