» » » Тонкощі вибору ковдр і подушок

Тонкощі вибору ковдр і подушок

Тонкощі вибору ковдр і подушок

Бамбук, холлофайбер, синтепон ... Саме такі назви можна зустріти в описі постільних речей. Якими повинні бути наповнювачі для ковдр і подушок? Як не помилитися з вибором?

Бамбук - абсолютно екологічний матеріал. В якості наповнювача для ковдр і подушок він застосовується порівняно недавно, але користується величезною популярністю. Чому? Це обумовлено унікальними характеристиками волокна. Воно має бактерицидні властивості і є гіпоалергенним. Медики настійно радять використовувати такі постіль алергікам і астматикам.

Природний наповнювач підтримує оптимальний теплообмін під час сну. Тобто, взимку ви не будете мерзнути, влітку - потіти. На відміну від інших волокон, що використовуються у виробництві постільних речей, бамбук не втрачає своїх унікальних якостей і після численних прань. Колекцію подушок ковдр з таким наповнювачем можна знайти на сторінці https://domovitas.ru/odeyala. Там представлені всі стандартні розміри.

Зацікавили вироби з набиванням з холлофайбера? Якими якостями володіють постіль, в яких використано синтетичне волокно пористої структури? Вони є легкими, повітропроникними, гігроскопічними. Плюс, холлофайбер є повністю екологічним і гіпоалергенним матеріалом. Подушки і ковдри з подібним наповнювачем можна прати, вони не втрачають форми, не деформуються. Сохнут вироби гранично швидко. Підходять для облаштування спального місця маленької дитини.



Ковдри з наповнювачем з холлофайбер, рекомендують використовувати тим, хто страждає на алергію і бронхіальну астму. Волокно спочатку гіпоалергенні, і це обумовлено технологією його виробництва. Ще один плюс в тому, що в ньому ніколи не заводяться мікроорганізми і пилові кліщі.

на сторінці https://domovitas.ru/podushki можна знайти подушки, наповнювачем яких є овеча або верблюжа шерсть. У чому її переваги? Цілющі властивості матеріалу відомі протягом століть. У холод він зігріває, в спеку - захищає від перегріву. Міцна, легка, абсолютно екологічна - це шерсть. Вироби відрізняються легкістю і приємні на дотик.

Єдиний нюанс. Вибираючи постільні приладдям з подібними наповнювачами для дитини, проконсультуйтеся з педіатром. У деяких малюків на шерсть буває алергія.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!