» » » Як пити і не п'яніти?

Як пити і не п'яніти?

Як пити і не п`яніти?
Як пити і не п`яніти?

У Вас прийшла пора свят? Яке свято обходиться без смачної їжі, веселощів і спиртних напоїв ?! Люди часто скаржаться, що випивши за компанію келих, другий алкогольного напою, їм уже не до свята. Найважче винуватцям торжества: їм хочеться і повеселитися, і випити, і поїсти, але в той же час треба стежити за тим, щоб все було добре на вечірці. Як пити і не п`яніти довше, відчувши всі веселощі свята, ви зможете з`ясувати дана стаття.

Як пити, щоб не п`яніти: поради

  1. Підготуємо печінку перед банкетом. Якщо у Вас в розпорядженні є годин 5 до початку торжества, прийміть 50 або 100 гр того алкогольного напою, який Ви збираєтеся вживати в процесі свята. Потім гарненько закусите і повністю протверезівши. При такій підготовці у вашому організмі вже почав вироблятися особливий фермент, який розщеплює алкоголь. Тобто до початку застілля в крові вже буде певна кількість ферменту. А відповідно алкоголь буде швидше перетравлюватися, і Ви будете пити і повільніше п`яніти.
  2. Той же ефект Ви можете отримати, прийнявши 20 гр настоянки елеутерококу перед вживанням спиртних напоїв.
  3. Якщо справа стосується слабких алкогольних напоїв, то Вам допоможе наступний спосіб. Заваріть міцний чорний або зелений чай з м`ятою, лимоном. Також можна приготувати міцну чорну каву з лимоном. Лимон нейтралізує дію алкоголю в невеликій кількості. Безпосередньо перед святом випийте чай або каву. А щоб після банкету швидше протверезіти, повторіть такий нехитрий трюк.
  4. Щоб пити і не п`яніти, радять не змішувати різні алкогольні напої. А якщо вже фуршет так і манить різноманітністю напоїв, тоді не переходите від міцних спиртних напоїв до слабоалкогольних.
  5. Щоб уповільнити процес всмоктування алкоголю в кров, за годину перед вживанням спиртних напоїв прийміть активоване вугілля (вважайте: одна таблетка на десять кг ваги). Замінити вугілля можна, змішавши столову ложку рослинної олії зі столовою ложкою вершкового масла (вершкове масло розтопіть). До речі, дівчата, щоб пити пиво і не п`яніти, не варто використовувати соломинки. Інакше спосіб з вугіллям і маслом буде для Вас провальним. У будь-якому випадку алкоголь потрапляє в кров через судини ротової порожнини. Тримайте спиртні напої в роті не надто довго.
  6. Щоб пити горілку і не п`яніти довше, закусуйте жирною їжею, яка буде обволікати Ваш шлунок. Вибирайте для закуски гарячі м`ясні страви. Такий метод не зупинить повністю процес сп`яніння, а просто уповільнить його. Таким чином ви будете правильно пити алкоголь, компенсуючи шкоду для організму, і зможете довше зберегти свій ясний розум.
  7. Якщо Ви вже відчуваєте, що п`яніє, і скоро Вас ніщо не зупинить, то є одна порада! В такому випадку намагайтеся більше рухатися, танцюйте, мийте посуд. Це прискорить метаболізм. Також, відчувши перебір в випите, не біжіть на мороз! Перепад температур посилить Ваше положення.
  8. Пити, не п`яніти, за допомогою своєї спостережливості теж можна! Поспостерігайте за тим, від яких напоїв Ви п`яніє швидше. Після чого саме Ви відчуваєте себе не дуже добре на ранок. Намагайтеся підібрати вид алкогольного напою індивідуально для свого організму.




Існує також багато запитів на тему, як пити, не п`яніти, за методикою ФСБ. Напевно, Ви не раз дивилися фільми або серіали про агентів різних спецслужб. Вони дізнаються секретну інформацію у противників, випиваючи з ними спиртні напої. Адже у людей під дією алкоголю знижується рівень страху, підвищується довіра до Вас. Звичайно, співробітникам спеціальних підрозділів необхідно вивчати якісь особливі методи, як пити і не п`яніти. Але у відкритому доступі такої інформації не існує, на щастя. Уявіть, скільки б людина захотіла скористатися такою методикою в особистих цілях, повністю не вивчивши дане питання. Багато б просто-напросто погубили свій організм, вживаючи алкоголь величезними дозами, не чуючи заходи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!