» » » З чим п'ють абсент?

З чим п'ють абсент?

З чим п`ють абсент?

Абсент - це чарівний, що вабить, чарівний і пекучий напій зеленого відтінку. Цей еліксир багато хто не розуміє, і тільки його справжні цінителі вміють їм насолоджуватися, оскільки знають, з чим п`ють абсент, і як його потрібно правильно розбавляти, в іншому випадку жорстоке похмілля на ранок і обпалені рецептори вам забезпечені.

Правильно вживаємо абсент

Існує багато способів вживання абсенту. Однак щоб скуштувати цей чарівний напій необхідно бути налаштованим на позитивні емоції і бути розслабленим. Абсент можна змішувати з соком або водою або в чистому вигляді. Однак при другому варіанті, його спочатку необхідно охолодити інакше опік рецепторів не змусить себе чекати, втім, як і сильне похмілля на ранок.

Класичний спосіб вживання абсенту

На питання, чим розбавляють абсент, можна дати класичний спосіб вживання цього еліксиру. Для цього буде потрібно абсент, келих і кубик цукру. На келих слід покласти ложечку з кубиком цукру, і через цукор в келих наливати трохи абсенту. Після просочування цукру абсентом його потрібно підпалити. Оскільки розплавлений цукор утворює карамель, її слід опустити в келих. Також в отриману суміш потрібно буде долити води, після чого його зеленуватий відтінок змінитися в білуватий. Тепер можна насолоджуватися коктейлем.

Абсент з соком або «Пий і вдихай»



Також абсент можна розбавити соком. Необхідно наполовину наповнити соком стакан, в інший келих налити невелику кількість абсенту і підпалити, і обережно прокручувати келих з вмістом. Після чого вміст келиха потрібно перелити в стакан з соком, а келих перевернути на серветку. Потім абсент з соком випивається, а пари з перевернутого келиха за допомогою трубочки вдихаются. Даний спосіб приготування досить складний у виконанні, але за рахунок свого ефекту обіцяє отримання величезного задоволення.

Чим закушувати абсент

Багато хто задається питанням, а чим закушувати абсент? Оскільки цей напій має досить насичену смакову гаму, то справжні цінителі нічим його не закушують. Однак любителям досить складно витримати його 70% фортеця, тому у вигляді закуски допускається лимон або шоколад.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!