» » » Як очистити горілку?

Як очистити горілку?

Як очистити горілку?

Напевно, кожному відомо поняття страшне похмілля. У кого-то таке трапляється раз у житті, у кого-то пару раз на рік, а у кого-то мало не кожен день. Щоб уникнути цього жахливого синдрому і алкогольних отруєнь, радимо вживати перевірений продукт. Чим якісніше спиртне, тим більше шансів не зіпсувати собі свято, правда, якість коштує чималих грошей. Хоча вихід є. Ви можете придбати спиртне заздалегідь і очистити горілку в домашніх умовах від різних шкідливих добавок. Існує безліч способів очищення горілки і самогону.

Холодна очищення горілки

  • Найпростіше, що можна зробити з алкоголем, який ви тільки що купили в магазині, але сумніваєтеся в його якості, це покласти горілку в морозильник. Для цього вміст пляшки вилийте в поліетиленовий пакет і покладіть на пару годин в морозилку. Потім вийміть пакет, проколіть в ньому маленьку дірочку і зцідіть горілку, в якусь ємність. Лід, який залишиться в пакеті, викиньте. Звичайно, горілки після очищення стане менше, зате вона буде набагато міцніше і значно чистіше.
  • Другий спосіб також за допомогою заморозки, але технологія інша. Змішайте самогон або горілку з чистою водою, приблизно 1 до 1,5. Налийте її в широку ємність і почніть заморожувати. Періодично відкривайте морозилку і крижинки, які будуть утворюватися видаляйте. Таким чином, ви видалите всі домішки, масла і погану воду. Коли крижинки перестануть з`являтися, тоді продукт готовий до вживання.

Як очистити горілку активованим вугіллям

Багато хто чув, але мало хто знає, як очистити горілку, за допомогою активованого вугілля. Візьміть для цього 20 упаковок активованого і 3-4 шматочки вугілля для мангалів. Розтлумачте все в порошок і висипаючи його горілку. Після цього залиште горілку в темному місці і десять раз на добу збовтувати. Через тиждень, процідіть через марлю і розлийте в пляшки.

Швидкі способи очищення горілки

  • Перший спосіб - один з найпростіших. Використовуйте для очищення горілки побутові фільтри для очищення води. Замість води, пропустіть через нього куплений вами міцний алкогольний напій три рази. Дуже просто, але дорого, так як після очищення горілки, фільтр потрібно замінити. Теж саме, тільки дешевше, можуть виконати власники протигазів. Використовуйте фільтр від протигаза з метою очищення горілки.
  • Наступний спосіб орієнтований на застосування марганцівки. Візьміть 3-х літрову банку і вилийте туди 0,5 л горілки і всипте трохи марганцівки. Добре перемішайте і настоюйте 10 годин. Через відведений час, акуратно, що б не взболтнуть вміст, злийте очищену горілку в чисту банку. Осад, який випав і є все погане, що було в вашому напої. Тепер, вже очищену горілку, потрібно процідити, через паперову серветку два рази.

Як очистити горілку молоком



Старовинний російський метод, розповість, як очистити горілку молоком. Молоко вступає в хімічну реакцію з сивушними маслами і випадає осад. В 1л банку з самогоном або горілкою додайте 100 гр молока. Збовтайте і залиште на 10 годин, періодично перемішуючи. Профільтруйте через паперову серветку. Таким способом можна отримати майже 100% спирт. Для цього відфільтровану горілку переженете ще раз, а потім покладіть в неї свіжоспечений житній хліб. Спирт без шкідливих домішок готовий.

Домашній рецепт очищення



Останній з простих, домашніх, способів очищення горілки, передбачає використання яєць. Візьміть півлітрову пляшку горілки і білок двох яєць. Білки змішайте виделкою, не сильно, і вилийте в горілку. Добре сболтайте. Залиште на 10 годин, кожні три години збовтувати. Процідіть відстояну горілку через марлю або серветку, залишивши осад.

Як видно, всі процедури, як очистити горілку і довести її до хорошої якості, досить тривалі і вимагають досить багато часу. Тому проводите їх завчасно або купуйте якісне, або не пийте взагалі. Легких вам похмілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!