» » Як назвати парк?

Як назвати парк?

Як назвати парк?

У кожному місті є парки різного призначення. Вони вже отримали свою назву, і люди їх добре знають. Але що робити, коли з`явився новий парк, а назва для нього не придумано? Сьогодні увійшло в практику оголошувати конкурс на кращу назву парку. До цього залучають жителів міста або регіону. Знаючі люди радять при виборі назви враховувати призначення парку. Адже він може мати спортивну спрямованість або бути створений спеціально для дітей.

На що слід звернути увагу

У будь-якому випадку перш, ніж відповідати на питання, як назвати парк, фахівці рекомендують прислухатися до деяких порад.

  • Небажано називати парк ім`ям відомих видатних діячів з різних областей. Якщо все ж хочеться назвати парк на честь кого-то, краще вибирати ім`я того, хто жив в цьому місці і залишив значний слід для міста.
  • Не варто використовувати досить поширені назви, які у кожного на слуху. Це банально і може тільки відштовхнути людей.
  • Якщо місто великий і в ньому вже є кілька парків, можна підібрати назву, яке допоможе людям краще зорієнтуватись на місці. Це може бути назва району або вулиці;
  • Якщо в парку стоїть якийсь монумент чи пам`ятник, можна в його назві відобразити ім`я того, на чию честь він споруджений.

Це лише загальні рекомендації, на які варто звернути увагу. Тому можна взяти аркуш паперу і записати на ньому, чим знаменитий місто, в якому ви живете, що для нього характерно і чи є у нього відмінні риси. Назви самі прийдуть, і з кількох варіантів ви зможете вибрати для себе найкраще. Наприклад, «Дубовий гай», «Сім фонтанів", "Ромашкові простори", "Старовинні ліхтарі", "Сто один тополя" і т. Д.



Якщо парк створений для дітей, можна вдатися до допомоги казки. Наприклад, парк під назвою «В гостях у Вінні-Пуха», «Карабас-Барабас» або «Казкова печера Алі-Баби» залучатиме дітей.

В розділі Соціальна сфера зібрані статті на актуальні теми життя людей в суспільстві.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!