» » Як назвати свято?

Як назвати свято?

Як назвати свято?

Якщо ви хочете організувати вечірку або захід, обов`язково слід придумати унікальну назву, що зацікавило б усіх ваших друзів. У статті спробуємо розібратися, як найкраще назвати свято.

Вибір оригінальної назви

Для того щоб підібрати найбільш точна назва для вашого свята, необхідно враховувати деякі моменти:

  • Час проведення заходу. Якщо ваше свято починається в обідній час, то в назві може бути присутнім слово «обід», наприклад, «Обід ангелів» або «Починаємо в обід». Також важливим може бути і місяць проведення заходу ( «Грудневі гонки») і пору року ( «Зимова казка»).
  • Ідея заходу. Також важливим у виборі назви є і головна ідея свята. Якщо ви відзначаєте день народження або Хеллоуїн, то і назва повинна бути відповідним: «Паті у Каті» (ім`я може бути іншим) або «Ніч страхів», «Різдвяні вогні» і т.п.
  • Колір свята. Останнім часом стало популярним проводити «кольорові» вечірки, тобто всі гості повинні бути одягнені в речі певного кольору: «Рожеві мрії», «White party» або «Помаранчева вечірка».
  • Загальна кількість гостей. Якщо ви плануєте організувати захід з великою кількістю гостей, то в назві може бути присутнім слова: великий, big. Наприклад, вечірка може називатися «Великий день друзів».

Крім того, вибір назви може залежати і від фантазії організатора, тому воно може бути навіть не пов`язано з тим, що буде на заході. Як назва може бути будь-яке слово, яке вам подобається, наприклад, Black або Happy party.



Якщо ви врахуєте всі вищеописані моменти, то зможете підібрати відповідну назву: Pink night Party (тобто всі повинні бути в рожевому) або Girls day in blue.

невідповідні назви

Не варто називати свято незрозумілими словами. Також неприйнятними є слова образливого характеру, або слова з політичним ухилом.

Додаткову інформацію можна знайти в статті Які є свята, а також в інших статтях розділу свята.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!