» » Хто такі готи?

Хто такі готи?

Хто такі готи?

У нашій країні нескладно зустріти людину, з ніг до голови одягненого в чорне, та на додачу ще й з чорними волоссям. Кожен знає, що це гот, але мало хто знає, хто такі готи, звідки і коли з`явилася ця субкультура. Постараємося розібратися.

Готична субкультура зародилася ще в кінці 70-х років у Великобританії. З тих пір зовнішній вигляд готовий зазнав деяких змін. Зараз в образі гота домінує чорний колір. Іноді можливо доповнення вигляду червоним, синім, білим, пурпуровим кольорами. З матеріалів готи віддають перевагу шкірі. Часто можна зустріти молоду людину з цієї субкультури з довгим чорним волоссям в довгому шкіряному пальті. Дівчата-готки додають в образ корсети і мережива. Можна зустріти готку в чорній мереживній сукні з червоними або з фіолетовим волоссям.

Особлива увага приділяється макіяжу: на обличчя наноситься багато білої пудри, очі підводяться чорним. Макіяж наносять не тільки представниці жіночого роду, а й чоловіки.

Не забувають готи і про прикраси. У кожного представника субкультури в достатку є різні металеві ланцюги, кільця, сережки, підвіски. Готи серйозно ставляться до символіки. Часто на шиї гота можна побачити підвіску - анх, який є символом вічного життя.

Взуття гота найчастіше важка, на високій підошві. Це можуть бути гріндерси. Взуття готки - довгі чоботи на шпильці з гострим носом.

Музику готи воліють похмуру. Теми, які поставлені в піснях, різноманітні: любов, щастя, доля. Часто в пісні домінують два контрастних голоси: чоловічий низький голос і жіночий високий.

Важко не помітити гота в натовпі. Незважаючи на похмурий вигляд, готи - унікальні люди, які мають свій сформувався погляд на життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!