» » » Як живуть зірки?

Як живуть зірки?

Як живуть зірки?

Рівень життя знаменитостей, як відомо, сильно відрізняється від життя звичайних людей, і останнім дуже цікаво знати, як живуть зірки. Яскраві, красиві, завжди модно одягнені і з усміхненими обличчями вітчизняні та іноземні зірки привертають увагу до своїх персон усіма можливими способами. Вони дивляться на нас з екранів телевізорів і обкладинок журналів, і нам хочеться хоч на мить зазирнути в їхній світ, повний шикарних будинків, дорогих автомобілів, гігантських яхт, ексклюзивних діамантів і інших атрибутів розкішного життя.

Життя російських зірок вся як на увазі, ми знаємо, де вони живуть і з ким, що їдять, який одяг носять і так далі. Нас в меншій мірі хвилює, як вони всього цього добилися, скільки моталися по гастролях, як працювали, як їм набридають всюдисущі папараці. Все це не так цікаво, як їх красиве життя.

Де живуть зірки

Наші вітчизняні знаменитості, природно, проживають в столиці, ну де ж їм ще жити. Шикарні семикімнатні апартаменти Кіркорова коштують 1 мільйон 250 тисяч доларів. Квартира Крістіни Орбакайте трохи скромніше, її вартість оцінюють в 1 мільйон 200 тисяч. У квартирі Діми Білана, що знаходиться на Новопесчаной, будинок 16, розташована власна музична студія.

Але квартирами в елітних новобудовах наші зірки, звичайно ж, не можуть обмежитися. Сьогодні модно жити за містом, дихати свіжим повітрям. До того ж, де ще, як не на власній ділянці, можна звести собі особистий замок, як зробили це Пугачова з Галкіним. Коштує цей палац близько 8 мільйонів доларів. Гарно жити не заборониш! За місто перебралися майже всі вітчизняні зірки: Долина, Леонтьєв, Аллегрова, Пєсков, Агутін і ще багато і багато.



Але що їм наше Підмосков`ї з його суворим кліматом і зимовими пейзажами! Куди краще жити за океаном, де-небудь на узбережжі, в Майамі, наприклад. Коли дивишся, як вони там скуповують нерухомість, гуляють серед пальм і ходять один до одного в гості, то здається, що там, в далекій і недосяжною Америці половина Майамі належить "нашим". Скрізь можна почути російську говірку, і живуть суцільно зірки, не місто, а священна гора Олімп. І знову все ті ж особи: Агутін, Орбакайте, Звєрєв, Кіркоров, Фріске і так далі.

Особисте життя знаменитих людей

Особисте життя зірок завжди під прицілом камер, навряд чи їм можна і крок ступити без спалахів фотоапаратів. Але таке життя - то ще задоволення. Постійна полювання і навіть цькування фотографів і журналістів не всім до вподоби. Все життя їх на увазі. І бідним знаменитостям доводиться ретельно ховатися і маскуватися, щоб ненароком не бути поміченими в чомусь, що може викликати про них невтішний відгук публіки. До того ж, настирливе увагу преси може навіть коштувати життя.



Від постійної уваги у багатьох «зносить дах». Згадайте витівки Брітні Спірс після розлучення. Важко переживати особисті страждання, коли за ними спостерігає півпланети.

Однак це характерно не для всіх. Деякі наші російські знаменитості часом знамениті тільки своїм особистим життям. Наприклад, в інтернеті можна знайти багато фотографій Анастасії Волочкової, пов`язаних з її особистим життям.

Зоряний інтим

Сексуальне життя зірок - тема особливо пікантна і вкрай цікава. Ніщо так не турбує простих обивателів, як питання, хто із знаменитостей з ким спить. Якщо інтерес до зірки у народу вщухає, напишіть про її нового, нехай і вигаданого коханця, і ось її знову люблять і знають, запрошують на корпоративи, до неї йдуть на концерти.

Чоловіки, коханці, сексуальна орієнтація - все це найбільш обговорювані теми. Багато видань тільки тим і живуть, що пишуть про особисті відносини знаменитостей. І народ це відмінно купує. Хтось судиться, хтось, навпаки, прагне потрапити на сторінки цих газет, але факт залишається фактом - інтерес до сексуального життя селебріті ніколи не вщухає.

Якщо вам так цікаво, як живуть зірки, то ви, звичайно, можете прочитати цікаву для вас інформацію в інтернеті або де-небудь ще. Однак не варто захоплюватися спостереженнями за життям знаменитостей, краще зверніть увагу на своє власне життя. Цілком можливо, що вона набагато цікавіше життя якихось там далеких зірок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!