» » » Як одягати панчохи?

Як одягати панчохи?

Як одягати панчохи?

У гардеробі кожної жінки прихована на який-небудь урочистий випадок пара (і не одна) найтонших панчіх. Так зі швом, робить ніжку ще стрункішою. Так з ажурним візерунком, що, як павутинка, пестить ніжну шкіру. Таку красу навіть страшно в руки брати, а не те що вдягати. Так і боїшся поставити «затягування», або пустити «стрілку».

Але рука сама по собі тягнеться до цього невагомому і такого загадкового предмету жіночого туалету. Виявляється, щоб панчохи добре виглядали і не вирушили в сміттєву корзину відразу ж при спробі їх надіти, потрібно знати, як одягати панчохи. Саме про це ми зараз детально і поговоримо.

Як правильно одягати панчохи

Давайте з вами проведемо такий свого роду тренінг. Ви, звичайно, можете побачити весь процес на відео, як одягати панчохи. У статті пропонуються рекомендації в письмовій формі.

  1. Для того щоб навчитися правильно одягати панчохи, вам будуть потрібні, природно, самі панчохи. Можна не нові, щоб не шкода було викидати, якщо в процесі навчання вони будуть зіпсовані. Всім відомо, що пара хороших панчіх - задоволення далеко не з дешевих.
  2. Якщо ви будете пристібати панчохи до поясу (до речі, теж штучка преміленькая), спочатку потрібно надіти його. Але сучасні панчохи можна носити і без пояса. Вони приклеюються до ноги за допомогою «липучок» або силікону.
  3. Перевірте нігті рук і ніг, щоб не було невідполірований ділянок і задирок.
  4. Зволожите шкіру кремом.
  5. Якщо з якихось причин ви сумніваєтеся в тому, що руками не пошкодити структуру панчіх, то краще надягти трикотажні рукавички.
  6. Візьміть один панчіх за верхній край обома руками і зберіть його в долонях від відкритого верху до носку.
  7. В зібраний таким чином панчіх вставте пальці ноги, щоб вони потрапили точно в носок.
  8. Починайте повільно надягати панчіх.
  9. Якщо в ньому позначена п`ята, переконайтеся в тому, що вона лягла точно по п`яті вашої ноги.
  10. Акуратно підтягуючи і вирівнюючи панчіх по нозі, якщо на ньому є шов або ажурний візерунок, повільно піднімайте його вгору.
  11. Ті ж дії виконайте з другою панчохою.
  12. Пройдіться в одягнутих панчохах перед дзеркалом, підтримуючи їх руками, щоб вони не опустилися вниз. Уважно огляньте панчохи на обох ногах на предмет перекосів і зсувів візерунка.
  13. Якщо все добре, можна приклеювати панчохи до ноги або пристібати їх до поясу.
  14. Якщо ж ви помітили перекіс шва або неправильне розташування орнаменту, доведеться зняти панчохи і повторити всю процедуру надягання спочатку. А що ви думали? Надягання панчіх - ціла наука. Спочатку рідко у кого виходить з першого разу вирівняти узор або шов по нозі. Але з часом це буде у вас виходити само собою.


Ніщо так не підкреслює витонченість і красу жіночих ніг, як пара тонких, майже невагомих панчіх. Вони одночасно огортають вас ореолом таємниці і оголюють вашу приховану сексуальність. Роздягають, одягаючи. Служать тонкої незримою перепоною між вогнем і полум`ям, між «можна» і «не можна».

Невміння одягати панчохи не повинно Вас зупиняти. Вчіться і щосили користуйтеся цим таємною зброєю жіночої чарівності. І настане день, коли «Єдиний у всьому Всесвіті» виявиться у ваших ніг в самому прямому сенсі цього виразу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!