» » » Як вибрати купальник?

Як вибрати купальник?

Як вибрати купальник?

На пляжі все дами хочуть виглядати привабливо, що іноді буває досить проблематично, з огляду на відсутність одягу. Але приховати деякі недосконалості фігури все-таки можна, якщо знати, як вибрати купальник. Наприклад, заховати занадто великі груди можна, купивши роздільний купальник зі світлим низом і з темним верхом, який має чашечки з кісточками і хороші бретельки, або ж цілісний купальник з запахом. А ось тим, у кого зовсім невеликі груди, необхідно вибирати моделі з ущільнювачем в чашечках, оборками або бандо. До речі, відсутність бретелей в моделях бандо теж візуально збільшить груди.

Візуально зменшити широкі плечі допоможе купальник з V-подібним вирізом і бретельками, які зав`язуються на шиї. Саме такий варіант представить груди в кращому світлі. А жінкам з вузькими плечима підійдуть моделі роздільних купальників з прямими бретельками і світлої верхньою частиною. Так фігура буде виглядати пропорційніше.

При широких і масивних стегнах і при наявності животика особливо важливо знати, як вибрати купальник по фігурі. Тут допоможе вертикальна смужка, невелика спідничка, темний низ і світлий верх. Правда, жінкам з вузькими плечима і важким низом спідничок варто уникати.

Високий виріз по стегну може істотно збільшити довжину ніг, і ніяких низько посаджених трусиків і шортиків!



Що ж стосується бікіні, то такі моделі підходять струнким дівчатам з довгими ногами.

Повним жінкам варто уникати великих яскравих малюнків, тонких бретелей, блискіток і поперечних смуг. Вибирайте цілісний купальник з низьким вирізом і вертикальними утягивающими вставками.

Звичайно, купуючи купальник, його потрібно приміряти. В іншому випадку є ризик придбати незручну модель. А що стосується кольору, то вибирайте той, який вам подобається, і дотримуйтесь рекомендацій щодо малюнка і фасону.

Якщо ви вирішили замовити купальник в інтернет-магазині, то зрозуміти, як правильно вибрати купальник, вам допоможе розмірна таблиця, представлена у кожного виробника. Зробіть виміри обсягу стегон, грудей і під грудьми, і тоді ви точно визначте потрібний розмір.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!