» » » Якого кольору сірка?

Якого кольору сірка?

Якого кольору сірка?

Питання, що стосується кольору сірки, можна розкрити з точки зору двох наук - хімії і біології. Відомо, що сіркою називають, як хімічний елемент, так і субстанцію, що знаходиться в вусі.

Хімічний елемент сірка і її колір

Як відомо, сірка відноситься до 6 хімічному елементу по таблиці Менделєєва. Якого кольору сірка залежить від її фізичних властивостей. Так звана, ромбічна сірка ( -S) має лимонно-жовтим кольором, моноклінна сірка ( -S) зазвичай медово-жовтого кольору.

Якщо сірку розплавити, то вона перетворюється в рухливу рідина жовтого кольору, якщо збільшити температуру до 160 ° С і вище, сірка почне буреть, а при температурі близько 190 ° С стане в`язкою масою темно-коричневого кольору.



Якщо нагріти сірку до 250-300 ° С, вона розплавиться. Якщо такий розчин влити тонким струменем в холодну воду, вийде пружна маса коричнево-жовтого кольору (пластична Сірка).

Вушна сірка і її колір

Також сірої називають липку субстанцію, іноді володіє неприємним запахом, яка утворюється усередині вуха. Якого кольору вушна сірка буде залежати від стану здоров`я людини. Відомо, що багато захворювань діагностуються саме за цією ознакою.

  • Сірка може бути сухою і вологою. Вуха здатні самоочищатися, самостійно виділяючи сірку під час сну, про це підкажуть сліди сірки на подушці. Кількість сірки може збільшитися, якщо в раціоні людини мало жирів, а так само дуже багато сірки утворюється у тих, хто занадто ретельно намагається від неї позбутися і часто чистить вуха.
  • Дослідження показали, що яким кольором сірка буває, залежить від раси
  • Цікаво те, що у представників європеоїдної і негроїдної рас сірка волога і липка, з коричневим відтінком.
  • У індіанців і азіатів вушна сірка кришиться і суха, з сіруватим або бежевим відтінком. Доведено, що якщо у жінок цих етнічних груп сірка дуже волога, то ризик захворювання на рак грудей підвищується.
  • Якщо у японок і європейських жінок при вологій сере частіше зустрічається рак грудей, то у азіаток так буває при утворенні сухий вушної сірки.

Якщо колір і стан сірки, включаючи запах змінилися, виникає привід звернутися до лікаря за консультацією.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!