» » » Хто вбив леніна?

Хто вбив леніна?

Хто вбив Леніна?

Історія знає багато про що, однак, не всі її факти можна вважати достовірними. Сьогодні ми поговоримо про більш ніж знаменитої особистості. Йтиметься про дідуся Ілліча. Хто вбив Леніна? Спробуємо відкрити завісу таємниці над цією подією. Отже:

Вбивство Леніна. Хто вбивця?

Насправді авторитетні і офіційні джерела говорять про те, що Ленін Володимир Ілліч помер в результаті давно розвивалася хвороби під назвою нейросифіліс. Незадовго до своєї смерті, Ленін мав серйозні проблеми з мозковою діяльністю, які серйозно перешкоджали його роботі в уряді Рад. Безпосередніми причинами смерті Ілліча стали крововилив в мозок в області четверохолмия і прогресуючі порушення кровопостачання всього мозку.

Однак, за час свого життя, Ленін ставав жертвою замахів не один раз. Цілих п`ять разів зловмисники намагалися погубити вождя. Ось список всіх замахів на батька всесвітнього пролетаріату. Хто майже вбив Леніна:

  • Січень 1918 року. Цілих два невдалих замахи на Леніна.
  • 30 серпня 1918 року. В результаті даного акту, Ленін отримав важкі поранення. В якості основної фігурантки справи виступала анархістка Фанні Лаплан. Однак, до цього часу її вина не доведена.
  • Березень 1918 року. Переїзд столиці країни.
  • Пограбування Леніна в грудні 1918 року.
  • Теракт у вересні 1919 року.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!