» » » Як не піти в школу?

Як не піти в школу?

Як не піти в школу?

У кого не бувало ситуації, коли в школі намічається серйозна контрольна робота, а ти зовсім не встиг до неї підготуватися? Або, навпаки, після низки важливих атестаційних робіт ти відчуваєш себе повністю розбитим, безсилим, але ж потрібно продовжувати ходити в школу ... У таких випадках багато хто замислюється про те, що б таке зробити, щоб ухилитися від відвідування школи.

Причини не піти в школу

хвороба

Прикинутися хворим не так-то просто, проте якщо зробити все максимально природно, то прогул уроків буде офіційно дозволений батьками.

В інтернеті ви зможете знайти масу способів того, як викликати хворобу або просто підвищення температури, однак ми настійно рекомендуємо відмовитися від подібних методів. Адже багато із запропонованих хитрощів вкрай небезпечні для вашого здоров`я і можуть викликати справжню хворобу.

Замість цього ми пропонуємо послатися на головний біль і запаморочення, нудоту, слабкість. Якщо ви не будете надто часто спекулювати такими прийомами, то батьки, швидше за все, вам повірять.

втома



Подібні способи не піти в школу підійдуть для школярів, які добре вчаться. Як відомо, у таких хлопців завжди солідна навантаження в навчальному закладі. Вони старанно готуються до всіх уроків, беруть участь в олімпіадах, займаються творчою роботою і, можливо, навіть беруть на себе якісь організаційні обов`язки. А тому періодично у них може накопичуватися втома.

Чому б просто не попросити батьків дати перепочинок від школи на один-два дні, пообіцявши після надолужити все упущене? Якщо ви людина надійна, що відповідає за свої слова, якщо ви дійсно демонструєте непогані успіхи в школі, то вам, швидше за все, не відмовлять.

сварка



Навчальний клас - це далеко не завжди згуртований колектив, де всі діти стоять горою один за одного. Дуже часто між школярами розпалюються неабиякі конфлікти. Після таких ексцесів цілком обгрунтованим буде бажання якесь часом не бачитися з кривдниками.

Чому б не придумати жалісну історію про вашу сварку з гидкою Свєтку / шкідливим Серьогою, забезпечивши розповідь шокуючими подробицями? А після слізливо попросіть відсидітися вдома хоча б один день, щоб «прийти до тями» і почекати, поки сварка трохи забудеться і Свєтка / Серьога трохи прохолоне.

«Мені сьогодні пізніше»

Зрідка можна використовувати і цей простий, але ефективний прийом: ви просто повідомляєте батькам, що вам сьогодні ні до першого, а до другого уроку. Відповідно, вони йдуть на роботу, коли ви ще мирно досипати покладені півгодини в теплій ліжечку. А далі ви, зрозуміло, взагалі не йдете на уроки.

Форс мажор

Роздумуючи про те, як не піти в школу, можна підключити свою багату фантазію. Придумайте жалісну історію про те, як несподівано заскочили обставини завадили вам піти в обожненої альма-матер.

У числі можливих варіантів:

  • Втрата ключів. Для використання цього способу потрібні дві умови: замок на вхідних дверях, який закривається не так на засувку, а на ключ, і батьки, які йдуть на роботу раніше, ніж ви йдете до школи. Якщо обидві умови присутні, то вам залишиться лише зімітувати ранкові збори в школу, а після того, як батьки поїдуть на роботу, зателефонувати і повідомити, що не можете знайти ключі. Якщо в цей день не намічається серйозних заходів у школі, то вам напевно дозволять посидіти вдома.
  • Зла собака. Тільки людина з кам`яним серцем не розчулиться від розповіді про маленького хлопчика, який, вийшовши вранці з під`їзду, зіткнувся з величезним псом, злобно скалить зуби. Зрозуміло, ні про яку школі після цього не могло бути й мови - дитина на тремтячих від страху ногах ледве встиг повернутися назад в квартиру ...
  • Будильник НЕ продзвенів. Стара як світ історія про невдало зламалися годиннику все ще працює. Тільки для правдоподібності використовувати її можна вкрай рідко, інакше вам просто не повірять.

Спробуйте скористатися одним із запропонованих способів, авось спрацює. Також можете подивитися статтю Як захворіти і не піти в школу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!