» » » Що таке агамі?

Що таке агамі?

Що таке агамі?

Агами - птах сімейства чаплеві, яка є представником єдиного виду Agamia (рід).

Дане сімейство поширене на території Центральної Америки (в південній частині), в Бразилії і Перу.

Зовнішній вигляд агамі

Своїм зовнішнім виглядом птах агамі схожа на трубача. М`язова система лап птиці даного сімейства добре розвинена, так як вони можуть швидко долати великі відстані за короткий час.

Оперення агамі переважно чорного кольору, але шия і черево можуть бути каштанового кольору, крила - зеленого. Відмінною рисою є довга біла лінія на шиї. Хвіст і лапи досить короткі в порівнянні з довгим трубкообразную дзьобом.

Агами - дуже красивий птах, але помітити її в живій природі досить складно, так як вона вважає за краще ховатися в тіні дерев.

Середовище проживання

Літають птахи роду Agami поблизу відкритих болотистих водойм, розміщуючись при цьому в зграях до 100 гнізд. Вночі та вдень птиці охороняють свої гнізда, які знаходяться на рівні 9 метрів від землі. В основному кожна жіноча особина висиджує 2 яйця.

Основним промислом є ловля риби і дрібних жителів водойм (жаб, рептилій), при цьому вони рідко виходять у відкриті водойми. Під час полювання вони можуть довго стояти, спостерігаючи за здобиччю. Також вони можуть вживати в їжу паростки рослин, насіння і ягоди.

Ось що таке агамі. Ознайомитися зі значенням інших слів можна в розділі визначення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!