» » » Що таке дежавю?

Що таке дежавю?

Що таке дежавю?

Кожна людина в житті хоч раз замислювався, що таке дежавю, і насправді, що ж це таке? Думаю, що можна спробувати хоч трохи в цьому розібратися.

визначення дежавю

Дежавю - це стан в якому, прибуває людина, кілька хвилин або навіть секунд, в цей час нам здається що то що відбувається на даний момент і в цю секунду вже з нами колись було і дана ситуація відбувається вдруге!

Насправді до кінця так і не зрозуміло, звідки це з`явилася, і як це почалося, з незрозумілих причин у нас в голові з`являються життєві ситуації, короткі епізоди в яких зрозуміло одне, що це колись уже було. Начебто ми вже стикалися з тією чи іншою ситуацією або проживали цю хвилину, або отримували цей подарунок, або купували цю покупку. Дуже цікаво задуматися, чому це відбувається з нами повторно, чи були ми насправді в цій ситуації або це просто наш мозок так влаштований до кінця не ясно!

Цікавий факт дежавю ще і в тому, що є такі послідовні дії, які відбуваються, але ти не можеш нічого в цьому змінити, тобто все йде як по накатаній, ти знаєш, що ти зараз побачиш або зробиш. Але запобігти або змінити хід подій ти не в силах, хоча може бути, можливо, і зворотне просто ми не знаємо як це зробити. Можливо, люди з роками навчаться змінювати хід подій, але це буде в майбутньому. Варто відзначити, що люди, у яких відбувається дежавю, не є людьми, які страждають від будь-яких захворювань або нездужань це може відбуватися з кожною людиною не в залежності від його стану здоров`я.

Дежавю на особистому досвіді



Зі свого особистого досвіду, проаналізувавши ситуацію, я прийшов до висновку, що коли у мене в черговий раз було відчуття дежавю я спробував зосередитися, і зрозуміти згадати була дійсно в моєму житті така ситуація чи ні. Коли моя підсвідомість вийшло з цього стану, на хвилину мені здалася, що коли то мені це снилося, але до кінця так і неможливо розібратися це дуже дивно, але і цікаво відразу. Тобто моя особиста думка, що все-таки нам знятися сни і не завжди ми пам`ятаємо, що нам снилося, буває, прокинешся з ранку на зразок згадав, що снилося, а ближче до вечора вже твоя підсвідомість, настільки затуманений, що зовсім нічого згадати , тобто ти сам сну не пам`ятаєш але в твоїй голові запам`яталася якась картинка ось, коли вона повторюється не уві сні, а наяву тобі і здається, що це вже ніби й було, а коли ти не пам`ятаєш. 

Ще є таке поняття як «віщі сни» можливо, це як то між собою і пов`язане адже можливо, що саме віщі сни ми і не запам`ятовуємо. Як можна відрізнити віщий сон від зазвичай? Ніяк! Розкрити таємницю, що таке насправді дежавю зможуть тільки вчені. Хоча якщо ми будемо засипати і, прокинувшись вранці, ми будемо згадувати, що ж нам снилося, напередодні, і так кожен день може у нас почуття дежавю і піде але на жаль це не можливо ніяк перевірити, людина запрограмована так, що деякі речі нам не під силу! Залишається зробити один висновок, що це почуття нам не підвладне для наших вчених це теж залишається загадкою, до цього дня, але все, ж якщо кожен хоч трішки буде робити експерименти, пов`язані з цим почуттям, то, врешті-решт, ми зрозуміємо, з чим ми маємо справу! 

У моєму житті один раз відбувалося дежавю. Коли я їздив в інше місто, зі мною двічі відбувалися однакові події.

Звичайно ж, в цій статті я висловила особисто свою точку зору, це мої міркування і можливо вони далеко не мають ніякої ваги, хоча може бути і є хоч якась частка правди. Сподіваюся, що ця стаття дала відповідь на питання: «Що таке дежавю?»



Увага, тільки СЬОГОДНІ!