» » » Що таке каталог?

Що таке каталог?

Що таке каталог?

Багато хто з нас користуються каталогами, хтось - через інтернет, хтось - в бібліотеці, а хтось, можливо, купує з каталогу собі одяг або косметику. Але що таке каталог, що представляє собою сучасний каталог? Давайте розберемося з цим докладніше.

Каталог товарів

Каталог може являти собою щось подібне журналу, але суть його в тому, що він нам пропонує ті чи інші товари. Пропозиції в каталозі товарів можуть бути самими різними. Це може бути і одяг, поширювана мережевим бізнесом, це може бути уявлення різних товарів якоїсь великої мережі супермаркетів. Якщо каталог об`ємний, то в ньому завжди присутній нумерація сторінок. Якщо ж це дуже великий каталог, то спереду або ззаду нього ви зможете знайти повне і зрозуміле зміст. Якщо це каталог одягу, то він обов`язково включає в себе мірки.



Якщо повертатися до початкового значення слова «каталог», то він повинен представляти із себе якийсь детальний або неподробно список. Вони створені, щоб нам, споживачам, скоротити час на пошуки потрібного товару. Спочатку каталог був створений, щоб розповісти споживачеві про якийсь продукт. Цього продукту може бути велика кількість, і всі компанії і виробники економлять кошти на випуск листівок або інших одноразових рекламних матеріалів. Зазвичай каталог має формат стандартного друкованого аркуша А4. Кількість сторінок необмежена. Деякі каталоги налічують тисячу листів. Папір в каталогах зазвичай високої якості, друк - кольоровий, зображення - чіткі.

Каталоги онлайн

У наш час багато товарів пропонуються через Інтернет, тому з`явилися каталоги онлайн. У них ви можете без проблем знайти потрібну інформацію. Причому це буде набагато швидше, ніж якби ви гортали звичайні листи в паперових каталогах. Для пошуку потрібного каталогу ви набираєте в пошуковику назву фірми, і вам відразу висвічується каталог. Зазвичай він виглядає як фото паперового каталогу, але бувають і каталоги, які оформлені прямо на сайтах.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!