» » » Що таке корекція?

Що таке корекція?

Що таке корекція?

В даний час з`являється все більше і більше нових слів, значення яких часом дуже складно зрозуміти.

Зараз ми розглянемо одне з них. Пропонуємо дізнатися, що таке корекція і в яких сферах використовується це поняття.

Значення слова корекція

Слово "корекція" має латинське коріння і в перекладі на нашу мову може мати два значення:

  1. Виправлення шляхом внесення будь-яких змін. Приклади: "Цей курс необхідно відкоригувати". "Терміново потрібна корекція вій".
  2. Усунення недоліків зору шляхом використання спеціальних окулярів. "Вашій зору допоможе тільки корекція".

В даний час люди одержимі якимись змінами, і слово "корекція" звучить практично скрізь. Даний термін широко застосовується в багатьох сферах і галузях життя:

  • косметологія (корекція брів, поверхні шкіри, контуру губ і т. д.);
  • дієтологія (корекція фігури або харчування - цього, до речі, присвячений наш розділ питань і відповідей корекція ваги);
  • психологія (корекція поведінки дитини, характеру або особистісного зростання);
  • також цей термін в останні роки широко використовується в сфері бірж і фондових ринків. У даних областях корекція - це зміна курсу валют або акцій в зворотну сторону від тренда. "Інвестори бояться корекції". "На ринку незабаром можливе настання корекції".

Завдяки корекції люди мають можливість змінюватися, ставати краще і досконаліше. За допомогою сучасних технологій кожен з нас має можливість відкоригувати будь-які межі свого життя: відносини, зовнішність, поведінка, фінансові можливості і багато іншого.

Незалежно від сфери використання даного терміну його значення залишається практично незмінним. Впевнено крокуючи в майбутнє, це слово набирає все більшої популярності і впроваджується в нові сфери нашого існування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!