» » » Що таке стенд?

Що таке стенд?

Що таке стенд?

У російській мові безліч різних слів і термінів, які не завжди зрозумілі. Деякі слова, що прийшли до нас з інших мов, можуть поставити в глухий кут будь-якої людини при розмові, якщо він не знає, що це слово означає.

Розглянемо докладніше разом, що таке «стенд» і де воно вживається.

Приклади вживання слова стенд

В спорті

У спорті цей термін вживається, якщо проводяться змагання зі стендової стрільби. В даному випадку термін означає майданчик, на якій і відбуваються змагання. При цьому розрізняють траншейний і круглий стенди в цьому виді спорту. Відрізняються вони розташуванням учасників на поле.

В науці та освіті

У науці є два типи стендів

  1. Випробувальний. Це перевірений часом і створене за певними стандартами обладнання, на якому виробляють різні випробування.
  2. Дослідницький стенд - це наукове обладнання, на якому проводять дослідження речей, явищ і процесів. Часто такий стенд буває експериментальним.

Іноді стендом називають конструкцію, яка демонструє якийсь процес на науковій конференції.

В рекламі

Рекламний стенд - це спеціальна конструкція або щит в інформацією рекламного характеру. Інформація при цьому може бути як графічної, так і текстової. Інформацію поміщають на стенд для залучення уваги потенційних клієнтів до товарів і послуг компанії.

Також ви можете прочитати наші корисні статті Як зробити стенд і Як оформити клас.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!