» » » Що таке суть?

Що таке суть?

Що таке суть?

Все, що оточує нас в цьому світі, з чим ми стикаємося, має свою суть. Що таке суть? Це те відміну одного предмета, дії або об`єкта від іншого, яке більше не повторюється в йому подібних.

пофілософствуємо

Якщо сказати своїми словами, то це основа, якість або ядро явища, процесу, речей. Філософи з давніх часів вивчали, що таке суть, прагнули докопатися до її ідеї. Але вона не матеріальна і не має вимірності. Зате вона має глибоку ідеологію, яку тільки в своєму мисленні можна обробляти і при цьому давати йому відособленість.

До нас, людям, вся інформація надходить через органи чуття. Ця інформація нам і доносить ті аспекти, які визначають саму суть предмета, явища, дії. І якщо ви хочете точної відповіді на питання, що таке суть, то його не існує. Відповідь буде результатом людського системного мислення. І у кожної людини цей результат може бути різним, не завжди кожен з нас бачить суть так, як це бачать інші. І тільки увагу до предмету, явищу, можливість на ньому зосередиться, дадуть правильне розуміння суті, але знову ж для певної категорії людей або однієї людини.

Факти сивої історії

Поняття суті своїм корінням сягає в далеке історичне минуле. Ще в трактатах Аристотеля починалися перші її визначення. Послідовники Арістотеля, філософи глибоко закопується в це поняття, але часто бачили його по-своєму. У релігії, наприклад, розглядається таке поняття, як суть життя. Навколо нього і крутиться сприйняття самого життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!