Як створити додаток?

Як створити додаток?

Мобільні додатки серйозно полегшують наше життя, дозволяючи швидко і зручно вирішувати різні завдання. Додатків сьогодні просто величезна кількість, і, тим не менш, простір для фантазії тут ще дуже великий. Іноді в голову нам приходять просто відмінні думки, і ми думаємо: "Як шкода, що я не знаю, як це реалізувати!". У цій статті розберемо, як створити мобільний додаток і які для цього будуть потрібні знання.

складний шлях

Більшість "розумних" девайсів сьогодні працюють на одній з систем - Android, iOS і Windows Phone. Кожна з них працює на своїй мові програмування, а тому і підхід тут різний. Для популярної нині Android будуть потрібні знання Java, для iPhone і інших "яблучних" гаджетів - Objective C, а для Windows Phone - С #. Крім того, буде потрібно ще і непогане володіння графічним редактором для створення унікальної оболонки програми.

Звичайно, якщо ви знаєте один з перерахованих вище мов програмування і є відмінним користувачем Photoshop, написання програми не складе великих труднощів. Потрібно просто завантажити необхідне середовище розробки, написати програму, забезпечити необхідною графікою і налагодити. В общем-то, в цьому плані створення додатків нічим не відрізняється від створення програми.

простий шлях



Але що робити, якщо ви не маєте особливого бажання або можливості вивчати мови програмування, а додаток створити все-таки хочеться? На допомогу вам прийдуть спеціальні онлайн-сервіси, які дозволяють створювати непогані додатки без спеціальних знань. Давайте розберемося, які можливості в цьому плані існують для трійки найпопулярніших операційних систем.

Android



Android сьогодні і в найближчому майбутньому - найпопулярніша мобільна операційна система, а тому багато сервісів створюються спеціально "під неї". Найцікавіші з них:

  • AppsGeyser - майданчик, що дозволяє конвертувати контент сайту в Android-додаток і поширювати його через Play Market. При цьому ніхто не заборонить вам продавати створені додатки і розміщувати в них рекламу. Кому в першу чергу сподобається AppsGeyser? По-перше, компаніям, яким для відповідності стандартам часу необхідно мати додаток, яке дублює сайт, однак у них немає великого бюджету, щоб найняти програміста для розробки програми з нуля. По-друге, тим, хто любить заробляти з повітря. Ви знаходите компанію, якій потрібна програма, але про подібні сервісах вона не знає, розробляєте додаток і продаєте його. Непогано, правда? Завантажити AppsGeyser можна тут.
  • TheAppBuilder - сервіс дозволяє за допомогою спеціальних шаблонів створювати додатки самих різних категорій - бізнес, спорт, музика тощо Один момент! У створеному вами додатку буде реклама, однак за 5 доларів на місяць її можна відключити. викачуємо тут.

iOS

Ця операційна система увагою теж не обділена, а тому і для неї знайдеться достатньо майданчиків. Ось найцікавіші:

  • Appsmakerstore - майданчик, що дозволяє в кілька кліків створити будь-який мобільний додаток. Додаток представлено як в безкоштовному пакеті, так і в трьох платних. Чим версія дорожче, тим більше можливостей отримує користувач. качаємо звідси.
  • Viziapps - відмінна майданчик для створення додатка на основі маси шаблонів. Крім того, є можливість зв`язати елементи призначеного для користувача інтерфейсу з такими опціями, як відправка SMS-повідомлення, пошти, публікація на Facebook або Twitter. Єдина проблема - безкоштовно можна тільки створювати і тестувати програми, публікація буде платною. завантажити можна тут.

Windows Phone

Мобільна платформа від Microsoft. Поки ще не дуже популярна, але багатообіцяюча. Однак і для неї є прекрасний сервіс AppsBuilder, який дозволяє споруджувати додаток з готових частин. AppsBuilder організований вельми просто, проте підтримує можливості, які сподобаються просунутим користувачам. Наприклад, створене додаток можна прокачувати власними скриптами. завантажуємо сервіс тут.

Сподіваємося, ці майданчики допоможуть вам створити додаток, про який ви давно мріяли, а може, навіть дозволять заробити грошей. Більше про створення додатків читайте в наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!