» » Який він: лідер?

Який він: лідер?

Який він: лідер?

Кажуть, що лідера можна відразу розрізнити в решті масі за деякими ознаками. У нього як би на обличчі написано те, що він здатний повести за собою людей.

Про те, який він, лідер, і якими характерними якостями повинен володіти, розповімо в даній статті.

енергійність

По-перше, ця людина повинна мати достатню кількість енергії. Навіть так: ця енергія повинна бити ключем, заряджаючи, як батарейки, енергетично більш слабких людей. Тільки надактивний людина здатна повести за собою інших.

Надійність і авторитет

Які лідерські якості можна ще розглядати, як основні? Безумовно, ця людина повинна володіти певним авторитетом у середовищі відомих. А його не так-то просто заробити. Як правило, авторитет напрацьовується роками і безпосередньо пов`язується з такими якостями, як надійність, об`єктивність в судженнях, чіткість у прийнятті важливих рішень.

Захопленість і ініціативність

Повинні бути присутніми ентузіазм, захопленість розробляються темами, відмінне знання матеріалу. Також така людина повинна бути досить ініціативним, йти на кілька кроків попереду всіх, думати на кілька ходів вперед.

Рішучість і відповідальність

Необхідно приймати правильні, відповідальні рішення, виходячи з наданих матеріалів. І нести за них повну відповідальність перед вищестоящими органами і колективом.

Комунікабельність та вміння працювати в команді

Здатність спілкування в колективі - одне з найважливіших умов. Справжній лідер завжди підбирає собі команду, здатну виконувати його рішення. Добре підібрана команда - надійний тил будь-якого керівництва!

Детальніше про лідерство читайте в статті Як стати лідером.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!