Де знайти щастя?

Де знайти щастя?

Щастя - поняття дуже невизначене. Створити універсальну формулу цього всіма бажаного стану неможливо, так як для кожної людини щастя - це набір важливих виключно для нього життєвих нюансів.

Проте, ми можемо запропонувати кілька способів знайти це заповітне скарб.

Де живе щастя?

У добрих справах.

Можливо, комусь це здасться дивним, але щастя цілком може чекати вас в безкорисливо наданої комусь допомоги, від щирого серця сказаному доброму слові, чесному і справедливому вчинок. Адже що може бути дорожче повної внутрішньої гармонії із власною совістю, відчуття того, що ти зробив дійсно гідну справу, яке комусь було так потрібно, важливо, цінно? Спробуйте, можливо, такі вчинки і вас змусять порадіти і відчути легкість щастя в душі.

У відносинах.

Тільки подумайте, скільки людей в світі залишаються самотніми, нещасними, нікому не потрібними. Хіба не може бути приводом для щастя наявність друзів (нехай одного або двох, але зате дійсно хороших), люблячих вас родичів, другої половинки (нехай і зовсім не ідеальною), дітей (пам`ятаєте, що багато тисяч жінок у всьому світі не мають можливості народити дитини)? Будьте щасливі від того, що у вашому житті є люди, яким ви не байдужі, які знають, що вам подобається, що ви любите, через що засмучуєтеся. Є люди, яким можна сказати «люблю» і почути «люблю» у відповідь.

У здоров`я

Ви можете бачити, чути, нюхати і відчувати? Ви привабливі, сповнені сил і енергії? Ви можете дозволити собі будувати долю, не озираючись на протипоказання лікарів? Невже ви все ще думаєте, де знайти щастя? Адже воно у вас вже є. Здоров`я - це величезний подарунок долі, заради якого ви просто зобов`язані відчувати себе щасливим кожен день, хвилину, секунду!

В хорошому кіно, музиці, літературі



Навчіться захоплюватися художністю авторського стилю і образністю його думок, що зачаровує граціозністю мелодії, геніально проникливою, одухотвореною грою акторів.

У подорожах

Марк Твен сказав: «Тільки про дві речі ми будемо шкодувати на смертному одрі - що мало любили і мало подорожували». Є всі підстави повірити відомому письменнику. Знайдіть радість у тому, щоб відкривати для себе нові куточки нашої планети.

У творчості, самореалізації

Самореалізація для багатьох людей - це один з незамінних атрибутів щастя. А тому варто спробувати знайти справу до душі і всерйоз зайнятися ім.

Також читайте інші статті по цій темі:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!