» » » Як ми можемо змінити життя?

Як ми можемо змінити життя?

Як ми можемо змінити життя?

Життя дане для того, щоб прожити його щасливо, так, як хочеться тобі. Живи так, щоб, будучи старим, обернутися назад і посміхнутися: "Яка ж приголомшлива у мене життя!" Чи не перекладай відповідальність на інших за те, що тобі не подобається жалюгідне існування. Зміни все навколо, впливає, будь керівником своєї долі.

Як ми можемо змінити своє життя

Встань з дивана! Забудь страх і лінь, це твої найлютіші вороги на шляху до щастя. З таким правилом можна легко змінити життя на краще.

Основні принципи нового життя

  1. Позитивне мислення - перший крок до щастя і успіху. Давно не ново, що думки матеріальні. Всесвіт не знає про існування частинки "не". Думай тільки в позитивному ключі. Наприклад, "я хочу прийти на роботу під час" замість "хоч би не запізнитися". У другому випадку життя точно почує про запізнення і "допоможе" тобі в цьому.
  2. Конкретизуйте бажання. Іди від неясних і розпливчастих задумів. Назви конкретну суму, яку ти хочеш отримувати в місяць за свою роботу. Уяви в подробицях, якого чоловіка ти повинна зустріти і вийти за нього.
  3. Відповідальність бери на себе. Все, що відбувається, це твоїх рук справа. Якщо ти не зробиш вибір, його зроблять за тебе.
  4. Не відкладай завдання. "Худнути з понеділка" погана задумка. Захотів змінити життя, почни прямо зараз, в цю хвилину, а не завтра або після того, як співаєш.
  5. Зміни ставлення до життя. Почни з себе, міняй себе. Подумай, що можеш зробити саме ти, щоб обставини змінилися.
  6. Рухайся до великої мети маленькими кроками. Поспіх ще нікому не допомагала. Розбий своє велике бажання на кілька маленьких кроків.
  7. Проживати кожен день як останній. Прикрашай його, додай перчинки. Нехай буде стрілялки в усьому: і в сексі, і в приготуванні вечері.
  8. Кожен день шукай нові емоції. Лови задоволення від нинішнього дня, не живи очікуванням майбутніх успіхів і перемог. Перемагай прямо зараз.
  9. Живи в реальності, чи не ховайся в світі гри.

Інструкція по зміні життя на краще

  1. Візуалізіруем проблеми. Візьми папір і ручку. Не кваплячись, в спокійній обстановці склади детальний список того, що тебе не влаштовує в житті, що відверто дратує. Наприклад, ненавиджу роботу, постійно сваримося з хлопцем / дівчиною.
  2. Навпроти кожного пункту напиши варіанти вирішення проблеми. Будь жорстким. Щоб змінити життя, не можна боятися змін. Наприклад, якщо дістала робота, увольняйся- якщо хлопець / дівчина виносить тобі мозок, розставайся.
  3. Далі до кожного варіанту рішення вкажи моменти, які сприяють цьому. Це можуть бути твої людські якості, зв`язки, що склалися обставини або якісь можливості. Наприклад, не любиш свою роботу - звільняйся - ти вже напрацював великий досвід в конкретній сфері діяльності, є на думці організація, де тебе знає директор, ти відмінно працюєш в колективі і швидко навчаєшся новому.


Ця маленька і проста інструкція реально може допомогти тобі, хоча на перший погляд здається, що це прописні істини:

  • По-перше, ти відіб`єш на папері все, що треба змінити, деякі проблеми відразу стануть смішними і ти їх відкинеш, інші ж вишикуються в чіткий план дій. В голові розкладеться все по поличках. Як ми можемо змінити життя? Так зміни вже почалися. Життя наповнюється новими смислами з твоїм списком.
  • По-друге, з цим списком буде покладено початок нового життя! Як показує практика, коли людина кардинально змінює в своєму житті всього одну її сторону, слідом йдуть і інші зміни. Наприклад, звільнилася з безперспективною роботи, влаштувалася на нову, кардинально змінила частину свого життя. І раптом на новій роботі з`являються нові цікаві друзі, знайомишся з чоловіком і виходиш за нього заміж.
  • По-третє, ти прописуєш на аркуші паперу свої достоїнства, переваги, перспективи, вдало склалися обставини. Все це піднімає самооцінку і бойовий дух, а без цього як ми можемо змінити життя?


І нарешті, розвивайся! Саморозвиток - вірний спосіб змінюватися і жити цікаво. нічого не стоїть на місці. Рости в своїх очах і голосу оточуючих.

Як ми можемо змінити світ

Тут головне правило: почни з себе! Щоб змінити весь світ на краще, необхідно зрозуміти, що ти є частинкою цього світу, просто почни діяти сам, бери відповідальність на себе.

Як змінюється світ завдяки тобі

  • Ланцюгова реакція. Перевірено, що активна життєва позиція однієї людини, притягує до нього інших таких же людей, змушує йти за ним. Їх дії надихають третє. Світ рухається, змінюється.
  • Один в полі воїн! Чи не впадай в оману, що поодинці не можна змінити цілий світ. Якщо кожна людина буде сидіти склавши руки з девізом "один в полі не воїн", то світ дійсно залишиться колишнім. Ефект обов`язково зросте, коли безліч людей почнуть діяти в одному напрямку.
  • Не мовчи. Будь активним, нехай твоє слово почують. Пиши листи в газети, на телебачення, приймай участь у демонстраціях, заведи блог.
  • Починаємо з малого. Прибери територію двору свого будинку, організуй суботник. Якщо кілька людей зроблять це, то ціле місто стане чистішим.
  • Не залишайся байдужим. Якщо на твоїх очах твориться злочин, викликай поліцію. Якщо погано одягнена людина лежить взимку на вулиці, не проходь повз, подзвони в швидку, може, його серцю стало погано, а вдома переживають близькі.
  • Займися справою. Творчі люди можуть складати музику, малювати картини, писати вірші. Інші - відкрити свій бізнес і розвивати його на благо міста і цілого світу.
  • Стати батьками. Як ми можемо змінити світ за допомогою своїх дітей? Роді дитини, розкажи йому про світ, про те, що його можливості безмежні, що світ може змінити навіть одна людина.
  • Знову ж розвивайся, читай, подорожуй. Ти зможеш дати мудру пораду, коли його попросять. Стань учителем в школі або вдома.
  • Іди до мрії. Вір, прагни і добивайся. Чим більше на світі цілеспрямованих людей, які не здаються, тим більше змінюється світ на краще.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!