» » » Що означає ім'я кристина?

Що означає ім'я кристина?

Що означає ім`я Христина?

Прекрасне жіноче ім`я «Христина» прийшло до нас із Греції і в перекладі означає «християнка», «присвячена Христу». Раніше дівчаток досить рідко нарікали цим ім`ям, але зараз воно стає все більш популярним. Так що ж означає ім`я «Христина»?

Христина - жінка непроста. Бурхливий зовнішній прояв почуттів - чи не її коник, однак Христина має багатий внутрішній мир і яскравим темпераментом. З дитинства вона намагається не показувати, що потребує любові і ласки, тому батькам не варто забувати про це. За таким же принципом доросла Крістіна намагається будувати свої відносини з чоловіком.

Христина дуже життєрадісна. Багато хто вважає її боязкою і соромливою, але насправді вона просто не звикла діяти зопалу. Христина спостережлива: вона уважно стежить за тим, що відбувається, все слухає і запам`ятовує. Від неї рідко доб`єшся миттєвого вирішення, але якщо вона його прийняла, то будьте впевнені, що колись вона все гарненько обдумала.

Христина не дивиться на світ крізь рожеві окуляри, вона твердо стоїть на землі. Зовнішністю Христина більше схожа на батька, проте характер - мамин. Христина так само, як і мати, має відмінну пам`яттю, кмітлива, буває непередбачуваною. Рідко кому вдається знати, що ж насправді у неї на думці.



Христина - жінка, якій легко дається спілкування. Вона впевнено себе почуває в компанії нових людей і може завести знайомство, але справжніх друзів у Крістіни мало. Дружбу вона заводить лише з найближчими. Христина - одна з небагатьох, яка з упевненістю може заявити, що дружба між чоловіком і жінкою існує. Ця жінка має чоловічим складом розуму, тому добре розуміє сильна стать. До речі, Христина часто вважає за краще суспільство чоловіків і відчуває себе в ньому, як риба в воді. Влюблива, але швидко розчаровується. Цінує і поважає сімейні традиції. Христина - хороша подруга і дружина.

Христина гостро потребує ніжності і любові, проте не подає вигляду, але намагається все помічати. Тому чоловікові, який вирішив завоювати таку жінку, слід якомога частіше показувати і доводити коханої свої почуття.

  • Іменини - 26 березень, 6 серпня
  • Тип і особистість - загадкова жінка, флегматичний, часто у неї сповільнена реакція на те, що відбувається.
  • Основні риси: її приваблює інтелектуальна діяльність-вона має сильну волю, але її може не вистачити для досягнення бажаних результатів-виглядає боязкою і соромливою, але має багатий внутрішній міром- ретельно планує свої справи.
  • Діяльність - наукова, інтелектуальна. Професії: науковець, учитель, інженер.
  • Здоров`я - на середньому рівні. Христині з дитинства слід займатися спортом, частіше і побільше гуляти на свіжому повітрі. Найбільш сприйнятливі до вірусних захворювань, в зрілому віці може з`явитися остеохондроз.
  • Сексуальність - покрита вуаллю таємниці. Христина не виносить, коли вторгаються в її межі. На вигляд спокійна, вона володіє бурхливим і яскравим темпераментом.

Особливості характеру в залежності від дати народження:

  • Христини, які народилися взимку, частіше замислені, серйозні й мовчазні.
  • «Осінні» Христини - терплячі, суворі й акуратні.
  • Ті, хто народилися влітку, - чарівні, загадкові і добродушні.
  • «Весняні» Христини - романтичні фантазерка.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!