» » » Як зліпити з пластиліну людини?

Як зліпити з пластиліну людини?

Як зліпити з пластиліну людини?

Ліплення з пластиліну дуже цікаве заняття, в результаті якого виходять милі фігурки, які потім можна покрити лаком і виставити на загальний огляд. Багато хто задається питанням, як зліпити з пластиліну людини, вважаючи його більш складним для виконання. В принципі, виліпити фігурку людини з пластиліну не так вже й складно, головне дотримуватися пропорції.

Інструменти і складові

Для того щоб виліпити з пластиліну людини, вам буде потрібно крім пластиліну різних кольорів, зубочистки і ніж. А щоб потім можна було швидко відмити від цього матеріалу руки, їх слід змочити водою.

Ліпимо людини з пластиліну



Для ліплення людини з пластиліну вам буде потрібно матеріал не тільки звичайних квітів, але і тілесного кольору. Якщо у вас його немає, то такий відтінок можна отримати, змішавши наступні пропорції: 6 частин білого, 2 частини червоного і 1 частина жовтого.

  • Ліплення людини з пластиліну починається з голови. Необхідно зробити овал і вирізати рот ножем. Можна вставити туди зуби, скільки поміститься. Вони ліпляться з білого пластиліну, в формі маленьких кульок.
  • Тепер приступаємо до виготовлення губ, для цього слід розкачати тонку смужку будь-якого кольору і прикріпити її навколо рота. З шматочка червоного кольору можна зробити людині мову. 
  • Ніс потрібно зліпити округлої краплеподібної форми і прикріпити його до голови, а зубочисткою зробити ніздрі. 
  • Для очей потрібно зліпити два білих кульки, прикріпити їх до голови і зробити зіниці. Потім слід акуратно зобразити повіки з маленьких шматочків пластиліну. Також потрібно над очима зліпити брови.
  • Вуха можна зробити маленькими або великими, але головне, щоб вони вийшли однаковими. Їх необхідно прикріпити з боків на рівні.
  • Зачіску можна зробити будь-яку, або просто надягніть на голову будь-який головний убір.
  • Тепер приступаємо до тулуба. Спочатку потрібно зліпити черевики і вставити в них зубочистки. Потім прикріплюємо на них нижню частину фігури, тобто штани, а на решту штирі потрібно насадити торс.
  • Для зображення рук, треба розкачати дві ковбаски і прикріпити їх на те місце, де вони повинні розташовуватися.
  • Для ліплення пальців рук, слід зробити овальну заготовку, потім прорізати місця для пальців і підрівняти їх.
  • Після цього потрібно приробити шию, вставивши зубочистку для голови і приєднавши її. Ось і все людина готова. При необхідності його можна покрити лаком.

Тепер ви знаєте, як ліпити з пластиліну людини, і зможете похвалитися своїми фігурками перед друзями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!