» » » Як прикрасити коляску?

Як прикрасити коляску?

Як прикрасити коляску?
Як прикрасити коляску?

Якщо ви вже придбали дитячу коляску, але ще чекаєте появи малюка, то скрасити очікування можна за корисним і приємним справою - її прикрасою. Наша стаття запропонує поради, як прикрасити дитячу коляску своїми руками.

Прикрашаємо коляску малюка

  1. Якщо ви придбали синю коляску, але чекаєте дівчинку, то коляску можна прикрасити за допомогою квітів, зроблених своїми руками. На синьому будуть добре виглядати вирізані з паперу білі ромашки з жовтою серцевиною. Вирізати їх не складе труднощів. Для того щоб квіти прослужили довше, можна зробити їх з щільної тканини.
  2. Коляску для хлопчика можна стилізувати під автомобіль. Виріжте будь-яку марку авто і прикріпіть значок спереду коляски. Ззаду коляски прикріпіть спеціальну наклейку у вигляді номера авто. Такі наклейки продаються в дитячих та канцелярських магазинах. Крім цифр на таких наклейках можуть бути присутніми забавні або милі написи, можна знайти наклейку з ім`ям дитини.
  3. Можна прикріпити до коляски іграшки різних геометричних форм, букви або цифри. Під час прогулянки малюк зможе їх бачити, чіпати. Обов`язково промовляйте, як називається той чи інший предмет, щоб ваша дитина зміг запам`ятовувати, а в майбутньому і проговорювати назва.
  4. Якщо ви володієте талантом з плетіння з бісеру, макраме або в`яжіть гачком або спицями, то можете створити елементи декору своїми руками. Головне розміщуйте такі прикраса в недоступному для дитини місці. Також можна купити готові трафарети у вигляді нашивок у відділах фурнітури і розмістити на візку.

При декоруванні вашої коляски обов`язково дотримуйтесь наступних правил.коляска

  1. Кріпите елементи декору до корпусу або кошику коляски.
  2. Якщо для кріплення ви збираєтеся використовувати клей, то обов`язково прочитайте інструкцію. Вибирайте клей безпечний для здоров`я малюка.
  3. Не перестарайтеся з кількістю розвішаних іграшок на візку, т. К. Вони можуть закривати огляд малюкові, який важливий для розвитку дитини.
  4. Також знайте заходи в кількості прикрас на самій колясці, повинне бути присутнім почуття смаку.


У деяких містах організують так званий "Парад колясок". Зазвичай він проводиться на міських заходах, приурочених до якої-небудь події.

Прикраса коляски для параду

  1. Визначтеся, ким буде ваша дитина, т. К. Якщо ви придумаєте образ і для малюка, то прикрашена вами коляска буде виглядати ще більш виграшно. коляскаПереодягнути дитину можна звірятком, героєм мультфільму або працівником однієї з професій.
  2. Виходячи з образу вашого малюка - приступайте до оформлення коляски. Якщо ваша дитина буде доктором, то коляску необхідно переробити під машину швидкої допомоги, якщо ви вирішите його одягнути в костюм Чебурашки, то коляску стилізують під ящик з апельсинами, а якщо в костюм короля - під карету і т. Д. Тут важливо дати простір фантазії . Обов`язково залучіть для допомоги членів родини. Якщо вам вдасться створити образи і костюми і для себе, то це в рази збільшить ваш шанс на перемогу!

Надихайтеся ідеями з розділу оформлення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!