» » » Як малювати на планшеті?

Як малювати на планшеті?

Як малювати на планшеті?

Планшет, в тому числі і графічний, є інноваційним пристроєм, який дозволяє звичайній людині і професіонала комп`ютерної графіки здійснити найсміливіші задуми, втілити в життя свої ідеї. За допомогою планшета, ви будете обробляти фотографії без використання миші, яка раніше виконувала навігаційні завдання при роботі з додатками.

Можливості графічного планшета

Освоюючи роботу на графічному планшеті, зверніть увагу, що ви зможете вводити рукописний текст, а за допомогою спеціальної програми переводити його в друкований. Таким чином, у вас з`явилася можливість не тільки дізнатися, як малювати на планшеті, і власне кажучи, освоїти цю техніку, а й ставити електронні підписи, проводити презентації, і що не менш важливо, коментувати документи підлеглих. Використання спеціальних додатків для планшетів, значно розширює ваші можливості, як користувача, наприклад, малювати на карті місцевості схему проїзду до певного пункту призначення.



При спілкуванні за допомогою Інтернету, власники графічних планшетів можуть вести власний блог рукописним текстом або ж використовувати такий же текст для повідомлень в соціальній мережі, по електронній пошті. Якщо ви не володієте великими талантами в області малювання, то після освоєння декількох уроків, ви дізнаєтеся, як малювати на графічному планшеті по фотографії або створювати власні малюнки. Вони можуть вам стати в нагоді для спілкування з друзями, які хочуть отримати від вас вітальну листівку, намальовану власноруч або лист з малюнком.

Малювання на планшеті по картинці

На сьогоднішній день, на ринку користуються величезною популярністю моделі графічних планшетів бренду Wacom. Він пропонує різні за складністю планшети, які розраховані, як на звичайного користувача, так і на професійного художника. У комплекті поставки планшетів Wacom Bamboo Bamboo Fun і One є програма ArtRage, яка дозволить малювати навіть найскладніші картини. Сьогодні ми не будемо розглядати, як малювати на планшеті аніме, а розберемося зі створенням живописних малюнків на основі готових зображень.



Для початку знайдіть зображення, яке ви хочете намалювати. У нашому випадку, це кольорове зображення папуги. У нижній частині інтерфейсу програми ArtRage знаходиться іконка, що відповідає за команду "Tracing" - це напівпрозорий аркуш паперу. Відкрийте діалогове вікно, щоб вибрати зображення, яке ви будете відтворювати. Якщо ви не знаєте, чи можна малювати на планшеті, який ви недавно придбали, за допомогою програми ArtRage, ознайомтеся з інструкцією до планшету. Особливо з частиною, яка стосується комплектації. Після вашої команди, зображення з`явиться в активної частини ArtRage в напівпрозорому вигляді.

Тепер необхідно вибрати інструмент для малювання, але перш, зверніть увагу на такий факт - після появи напівпрозорого зображення, замість різнобарвною веселки, палітра кольорів стала чистим білим полем. На ньому є напис "Using Trace Color. Click For Normal Color", яка свідчить про те, що вам не потрібно буде вибирати колір в процесі малювання, так як програма в автоматичному режимі підбирає тон після нанесення штрихів по напівпрозорому зображенню папугу. Якщо ж ви хочете повернути палітрі кольорів її звичайний вигляд, клікніть по її поверхні. Перед тим, як навчитися малювати на планшеті, вам необхідно досконально вивчити програму, з якою плануєте працювати. І ознайомитися з інформацією, запропонованої в Інтернеті.

Графічний планшет може використовуватися для декількох цілей, в тому числі, для обробки фотографій. Але останнім часом все більше людей цікавиться, як малювати на планшеті аніме або інші малюнки. У будь-якому випадку, малюючи зображення по картинці, не рекомендуємо обмежуватися одним інструментом. Оскільки використання декількох інструментів, зробить вашу роботу більш цікавою та захоплюючою, дозволить проявити максимум фантазії. Загалом, з програмою ArtRage, ви завжди можете експериментувати - змішувати фарби, різні фактури. Це дозволить надати зображенню виразності і індивідуальний стиль.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!