» » » Як пройти «ненсі дрю»?

Як пройти «ненсі дрю»?

Як пройти «Ненсі Дрю»?

Ненсі Дрю - серія дуже популярних ігор про дівчину-детектива. Ці ігри створені за мотивами книг, які були написані цілою групою талановитих письменників. У процесі її проходження у кожного можуть виникнути труднощі. Щоб не ламати голову надмірно довго, пропонуємо Вашій увазі статтю про те, як пройти гру Ненсі Дрю: Усипальниця Пропалої Королеви, найостаннішу на сьогодні частина, із серії ігор про дівчину-детектива.

Зверніть увагу на те, що це проходження грунтується на рівні складності в грі: «Молодший детектив». Про те, як пройти Ненсі Дрю на більш складних режимах, писати немає сенсу. Адже починати рекомендується саме з цього рівня складності. Ми постаралися максимально коротко і конкретно описати Вам весь процес проходження гри до самого кінця. Тож почнемо.

Дослідження загальної намети

  1. Для початку слід підійти до ліжка головної героїні. Ретельно огляньте скриню і відшукайте в ньому словник. Зверніть свою увагу на те, що тут же лежить книга, яка може дозволити Вам дізнатися, яким ієрогліфу буде відповідати та чи інша буква в латинському алфавіті;
  2. Тепер спробуйте відкрити схожий у Абдулли. Ліжко цього персонажа також знаходиться з правого боку, але трохи далі, за ширмою. У цей момент Вас повинна зупинити якась Лілі;
  3. Зверніть увагу на стіл і клацніть по спеціальній гральній дошці. Дізнайтеся правила гри у Лілі і спробуйте з нею зіграти.

Настільна гра

Інформація про те, як пройти Ненсі Дрю не буде повною без пояснення правил настільної гри Сенета. Для початку клацніть по гральних кісток (чотири палички). Уважно стежте, якщо хоч одна з цих паличок впаде своєю світлою стороною до верху, кількість ходів Вашої шашечки вважається саме за кількістю світлих паличок. У разі, якщо палички випадуть темною стороною до верху, то Ви зможете зробити хід на п`ять клітин. Гравець розпоряджається світлими шашками. Мета гри проста: вивести всі свої шашки за ігрове поле. Природно, швидше, ніж це зробить Лілі.

Дослідження тенту з реліквіями

Вийшовши з намету, відразу ж прямуйте в іншу, ту, яка знаходиться праворуч. Підійдіть до столу, який знаходиться в лівій частині і огляньте його з трьох сторін. Забирайте все предмети, які в ньому знайдете. Знайдіть пластикову пляшку, а за нею клаптик паперу, який потрібно розгорнути. Направляйте до іншого столу. Візьміть листочок, який на ньому лежить, пензлик, кирку. У правій частині столу знайдіть розбитий амулет і зберіть його.



Зверніть увагу на лівий нижній кут. Огляньте шафа, відкрийте книгу з картою, на якій буде написана нумерація штольні. Знайдіть потрібний номер. Знаходиться ця штольня в кінці тунелю, прямо навпроти входу. Вийдіть до місця розкопок і поспілкуйтеся з Абдуллою.

Дослідження тунелів Ч.1

  1. Підійдіть до столика і візьміть лопату. Ідіть до кінця тунелю, використовуйте лопату на купці піску, заберіть знайдений уламок. Знайдіть стіну з малюнком і застосуєте на ній кирку;
  2. Пройдіть в тунель з правого боку. Знайдіть таблицю на стіні, подивіться на неї. У цьому місці повинен бути скарабей, якого не вистачає;
  3. Поверніться в намет з амулетом кішки і приєднайте до нього відсутню частину;
  4. Пройдіть в житлову намет і знайдіть ліжко Бойла. Відкрийте його скриню, повідомивши Лілі, що у Вас є на це дозвіл. Заберіть зі скрині запальничку. Підійдіть до тумбочки поруч і заберіть блокнот, погортайте його;
  5. Ідіть до розкопок і знайдіть тунель з таблицею зі скарабеями. Рухайтеся по ньому до самого кінця. Опинившись в глухому куті, розгадати загадку з повзунками на лівій стіні. Розставте всі повзунки таким чином, щоб всі клітини в нижній частині були заповнені тими чи іншими символами. Після цього, увійдіть в гробницю і застосуєте ліхтарик на саркофаг.

Знайдіть всіх присутніх при відкритті гробниці

Спочатку поговоріть з Лілі в загальній наметі, потім, на вулиці, знайдіть гіда Картера. Заберіть у нього зі столу брошуру. Праворуч від крана знайдіть пляшку з маслом. Далі зійдіть до місця розкопок і поспілкуйтеся з Абдуллою. Знайдіть Джаміль і поговоріть з нею.

Дослідження тунелів Ч.2

  1. Ідіть назад до таблиці в тунелі. Застосуйте словник, який у Вас є, на текст на стіні. Вирішіть головоломку з символами. Все що потрібно для цього - вибирати символ і вказує, яка з букв йому відповідає. Для цих цілей поверніться в загальну намет і вивчіть книжку з усіма цими значеннями.
  2. Поспілкуйтеся з Абдуллою і дізнайтеся про такого персонажа, як Джамі. Разом з Абдулой огляньте стіну, застосуєте свій словник. Розставте символи так, щоб вийшло пропозицію.

знайти скарабея



Підійдіть до місця, де раніше була Джаміла. Знайдіть тут скарабея. Огляньте таблицю, і скарабей встане на місце. Перемістіть скарабеїв таким чином, щоб вони встали на місця, які підходять їм за кольором. Ідіть до загального тент, ще раз огляньте стіл, Підзарядіть ліхтар. Огляньте пристрій.

Освітіть гробницю і досліджуйте її

У гробниці налийте масла в лампу і використовуйте запальничку. Повертайте дзеркала таким чином, щоб кімната стала освітленій. Спробуйте відсунути кришку гробниці. Заберіть спис і монети з статуеток. Зберіть відповідний текст. Ідіть до Абдулли і запитайте у нього про шум. Заберіть дошку поруч.

відкриваємо саркофаг

Відкрийте гробницю за допомогою списа і дошки. Огляньте табличку. Вставте монети з синами Гора відповідно до тексту на стіні кімнати і книгою про амулети. Поверніть монету і поспілкуйтеся з Ненсі. За допомогою монет, збудуйте з колон драбинку. Пройдіть по цим колонам. В кінці коридору, запам`ятайте розташування божеств на малюнку. Це знадобиться з загадкою розташування божеств на саркофазі.

загадка Джаміли

  1. Знайдіть Джаміль і огляньте її сумку. Натисніть на такі частини замку: зліва білка очі, після брову, потім зіницю ока і закручена вія. Заберіть з сумки листочки з таблицями і загляньте в книгу про амулетах. Поговоріть з Абдуллою і Лілі. Допоможіть Лілі впорядкувати амулети. Вивчіть ящики біля намету. Застосуйте лопату і знайдіть записку. Направляйте до Ділану і поговоріть з ним.
  2. За допомогою експертів, відкрийте внутрішній замок саркофага. Знайдіть в ньому папірус і амулет. Натиснувши на таблиці з буквами, пишемо: справа, від низу до верху: BCTSOAGE, а зліва, знизу вгору: UNYIRLMP.

вивчаємо гробниці

В тунелях, на стіні знайдіть малюнок синьою кішки, помістіть в нього відповідний амулет. Обшукайте ліжка Абдулли і Лілі. У тунелі з завалом освітите кімнату, за таким же принципом, як і раніше. Вивчіть помилкові і справжні гробниці, гробницю кішки. Далі з`ясуйте, який з усіх предметів є таким же легким, як перо Маат за допомогою ваг. По камінню пройдіть до золотого саркофагу. Поговоріть з Абдуллою, Діланом, знову обшукайте сумку Джаміли і поговоріть з Лілі про скрині. Ідіть до золотого саркофагу і насолоджуйтеся роликом.

кінець

Допоможіть Лілі і покиньте гробницю. В останній головоломці потрібно спорудити міст, щоб героїня могла потрапити на уступ по центру і вгору.

От і все. Тепер Ви знаєте, як пройти гру Ненсі Дрю: Усипальниця Пропалої Королеви. Як бачите, пройти Ненсі Дрю, по крайней мере, цю частину, не так вже й просто без сторонньої допомоги.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!