» » » Як створити турнір?

Як створити турнір?

Як створити турнір?
Як створити турнір?

Сьогодні кіберспорт всесвітньо відомий, він приваблює тисячі людей. Кожен день створюється і випускається безліч ігор. Розробники надають можливість не тільки персональною гри, але і командної. Для цього створюються різноманітні змагання, турніри. Щоб створити турнір з якої-небудь грі, потрібен гайд. Гайд - це, свого роду, покрокова інструкція. Для кожної гри вона своя. Наприклад, щоб створити турнір в FIFA 14 або в футбольної онлайн грі 11x11, потрібно слідувати запропонованим інструкціям.

Як створити турнір в Фіфа 14

  1. Запускаємо гру;
  2. Кількома «Грати»;
  3. Тепер клацаємо на «Екстра»;
  4. Кількома «Завантажити турнір»;
  5. Натискаємо на цифру 6 на клавіатурі і створюємо турнір.

У вас буде на вибір 5 варіантів турнірів, сотня команд і сотня гравців.

Як створити турнір по футболу в 11х11

  1. після реєстрації в грі вибираємо осередок «Футсоюз». Вона знаходиться зліва на головній рядку.
  2. Вибираємо розділ «Турніри» і потім команду «Створити союз».
  3. Натискаємо знизу «Додати».
  4. Вписуємо в форму, що з`явилася всю необхідну інформацію. Те, що виділено жирним, заповнюємо обов`язково.
  5. Параметр «Зона» позначаємо «Локальний».
  6. Під цією формою знаходиться регламент, який потрібно заповнити. Чисельність учасників вибирається автоматично за кількістю стадій. Якщо стадія 2 - це 4 учасники, стадія 3 - 8 і по аналогії. Також можна вибрати гру «На виліт» і розподілити гравців на групи.
  7. Після цих дій в розділі «Доступні» буде відображено ваш турнір. Натискаємо на маленький олівець, який знаходиться над ним, і починаємо проводити редагування. Це нам потрібно, щоб створити логотип турніру. Там же ми робимо емблему футбольного клубу. Коли всі дії закінчені, натискаємо «Продовжити».
  8. В меню шукаємо «Турніри», потім натискаємо «Додати». Після чого вибираємо свій турнір і вказуємо час його початку. Турнір має знадобитися деякий час після створення, а найменше через годину.

види турнірів



Турніри бувають двох видів - комерційні і внутрішні.

  1. Комерційний турнір або кубковий - це турніри, в яких сума при виграші не повинна бути більше суми грошей при реєстрації. Кубковий турнір розділяється ще на такі:
  2. турнір для всіх бажаючих;
  3. турніри, які створюються за конкретним замовленням і для окремих людей. До цього виду ще можна віднести і міжсоюзні турнір.
  4. Внутрішній - турнір для менеджерів футбольного союзу.

Кількість турнірів, створюваних для цієї гри, не повинно перевищувати 5 за одну добу. Ця гра дуже захоплююча. А якщо всередині вас живе футбольний тренер, який не реалізував свій талант - це саме те, що вам потрібно. Створюйте свої турніри і насолоджуйтеся грою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!