» » » Як сфокусувати окулаторію?

Як сфокусувати окулаторію?

Як сфокусувати окулаторію?
Як сфокусувати окулаторію?

Граючи а Skyrim, гравець може неодноразово зіткнутися з різними квестами, проходження яких може бути ускладнене з тих чи інших причин. Правда найчастіше труднощі можуть виникнути через елементарну неуважність при проходженні квесту.

Проходження квесту "Відкриття невидимого"

При проходженні обов`язкового лінійки квестів Гільдії магів багато гравців зупинялися на квесті "Відкриття невидимого". І найголовнішим було питання - як сфокусувати окулаторію?



Головне при проходженні квесту в Скайріме - бути максимально уважним.

  1. Для взяття квесту прямуємо в Колегію Вінтерхолда, де необхідно відшукати персонажа на ім`я Мірабелла.
  2. Поговоріть з нею про палиці Магнуса, після чого вона направить вас в двемерскіе руїни під назвою Мзулфт.
  3. Пробравшись в двемерскіе руїни, ви зустрінете вмираючого Гаврос Плінія, який скаже, що Фалмер вкрали у нього фокусує кристал (він буде необхідний при налаштуванні окулаторіі).
  4. Пройдіть через зал "Парові машини" і йдіть до наступного. Знищуйте всіх супротивників і уважно оглядайте їх тіла. У одного з Фалмер повинен бути той самий вкрадений фокусує кристал.
  5. Після цього необхідно знайти приміщення з Центуріоном. Центуріон необхідно знищити. За тим місцем, де він стояв, знаходиться скриню з ключем від приміщення окулаторіі.
  6. Далі ви зустрінетеся з персонажем на ім`я Параті Декімій. Він проведе вас безпосередньо до Окулаторію і розповість, куди необхідно встановити кристал.
  7. На столі в приміщенні з окулаторіем є дві книги, одна навчає заклинання обмороження, інша - полум`я. Вивчіть ці заклинання і озбройтеся ними. Часто при проходженні необхідно використовувати лише заклинання обмороження (згідно з інструкцією до гри, кристал працює тільки при низьких температурах). Його необхідно направити на фокусирующий кристал так, щоб промені, що йдуть від нього, били в центри трьох рухливих кілець, що оперізують купол приміщення. Після чого за допомогою трьох перемикачів обертайте ці кільця, поки промені не будуть бити в центри зелених лінз. Власне, це і є спосіб того, як в Skyrim сфокусувати окулаторію.

Ви зрозумієте, що окулаторій налаштований, коли зі стелі приміщення в його пол буде бити суцільний промінь світла і на підлозі з`явиться карта Скайріма. Після цього поверніться в Колегію для завершення квесту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!