» » » Як зробити костюм кішки?

Як зробити костюм кішки?

Як зробити костюм кішки?

Маскарад і будь-який інший свято з перевдяганням може залишитися, як найяскравіший спогад у вашому житті. І для того що б ваш свято вдалося, вам слід вибрати хороший костюм. Він повинен підкреслювати ваші достоїнства, бути оригінальним і приносити колорит на заході. Тому сьогодні ми поговоримо, як зробити костюм кішки. Для цього вам знадобляться різні матеріали.

Коротка інструкція з виготовлення костюма кішки

  • підготуйте ножиці, тканина, викрійки, запросіть подругу для допомоги;
  • крій;
  • пошиття;
  • примірка;
  • готуємо аксесуари  
  • пришиваємо прикраси;
  • остання примірка.

Якщо у вас струнка фігура, то ви зобов`язані зшити собі облягаючий костюм або комбінезон кішки. Це можна зробити зі звичайного шматка лайкри або інший обтягує тканини. Не обов`язково вибирати тільки чорний колір! Адже кішечки бувають, і білі і руді і сірі ... але ваша кішечка може бути більш яскрава, наприклад червона! Викрійку можна взяти абсолютно з будь-якого журналу мод, типу Бурда. Щоб не купувати його можна скористатися інтернетом або піти в місцеву бібліотеку і відсканувати там викрійку. Все дуже просто! Потім ви просто вирізуєте свій комбінезон по викрійці, одягаєте ого навпаки і просите когось із домашніх допомогти вам (потрібно по фігурі підмітати шви). Виберіть варіант викрійки, коли замок перебувати на спині, так ви ще чіткіше підкреслите свої фігуру.



Потім починайте зшивати. Потрібно розуміти, що якщо ви не фахівець, то можливо ви не раз будите розпускати і заново зшивати ваш костюм, але нічого в підсумок вас дуже порадує. Коли все будуть дивитися на вас в цьому костюмі із захопленням. Таким чином, можна зшити костюм кішки для дітей. Ви можете також прикрасити свій костюм за допомогою фарб по тканині. Просто надіньте костюм на себе, а ваш друг нехай розмалює його, виділивши грудку кішечці, позначивши лапки.

Пршіваем хутро



Ви робите лапки волохатими. Якщо костюм призначений для дитини, то можна додати трохи хутра. Намагайтеся якомога оригінальніше виконати свій костюм. Чи використовуєте будь-який хутро, що є у вашому домі. Це може бути старий комір або галявина з непотрібної взуття. Хутро може бути і штучним і натуральним, можна використовувати і ялинкові прикраси, якщо це буде доречно на вашому святі. Хутро добре ріже канцелярський ніж, тільки будьте обережні, щоб не поранитися. Після чого нарізані смужки хутра зшийте в потрібному для вас порядку, вони повинні утворити циліндр, в край якого потрібно вшити гумки. Продумайте свою взуття. Можливо, підійдуть легкі мокасини або туфлі на підборах.

Шиємо аксесуари до костюму

Хвостик зшийте з хутра, намагайтеся не робити його коротким, так як вас можуть сплутати з кроликом. Ще можна зробити лаковий шнур (шити на зразок як шиється пояс). Все залежить від того наскільки повинен бути пухнастий ваш костюм. В кінець вашого хвостика Ушийте щось важке, так що б хвіст не чіплявся і був на своєму місці, тим більше хвостик обважнення буде граціозно гойдатися. Вуха зробіть їх трикутників вирізаних з пластикової пляшки. Просто обклейте їх замшею. Прикріпіть їх невидимками або прикріпіть на звичайний ободок під колір костюма. Хвіст кріпите на пояс. Як зробити костюм жінки кішки? Саме за нашими рекомендаціями ви зробите просто карколомний карнавальний костюм кішки. Ви будите притягувати погляди чоловіків за допомогою такого незвичайного костюма. Не забудьте про рукавички. Потрібні спеціальні рукавички, без пальців.

макіяж

Ви можете використовувати як повсякденний грим, так і театральний закінчуючи костюм кішки для дівчини. Повсякденний представляє нанесення стрілок на ваші очі, можливо використовувати накладні вії. Губи накрасьте красивою яскравою помадою, так що б ваші губи виділялися ні особі. Театральний грим ж являє собою спеціальну суміш з вазелінового масла і масляних фарб. Але театральний грим буде триматися приблизно три години, а потім його краще знімати простими сухими серветками. Вусики підмалюйте звичайної підведенням для очей або олівцем для очей або брів. Можна намалювати штучну родимку над губою. Вона додасть вам трохи кокетства. Особливо вона буде доречна, коли зшитий костюм чорної кішки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!