» » » Як зробити з себе трансформера?

Як зробити з себе трансформера?

Як зробити з себе трансформера?
Як зробити з себе трансформера?

Карнавальний костюм можна купити в магазині, взяти напрокат або замовити в мережі Інтернет. Але не завжди побажання наших маленьких чад вдається знайти на прилавках. Вихід - зробити костюм своїми руками. А дитини можна залучити для допомоги. Таке заняття не тільки згуртує вас, але і піде на користь малюку. Цілком можливо, що хтось із дорослих захоче зробити костюм для себе, адже зараз в моді тематичні вечірки. У статті ми розповімо, як самостійно зробити костюм трансформера.

Робимо з себе трансформера

  1. За допомогою викрійок зробіть з великих листів картону або коробки дев`ять прямокутних призм. Вісім з них повинні бути однакового розміру: по чотири для рук і ніг, а одна повинна бути більше - вона для голови. Одна призма йде від плеча до ліктя, друга від ліктя до кисті руки. Призма для ніг йде від стегна до коліна, друга від коліна до щиколотки. Збираючи призму для голови, виміряйте параметри так, щоб голові було комфортно всередині.
  2. На протилежних сторонах призм для рук і ніг необхідно зробити отвори, через які ви зможете просунути свої кінцівки. А в призмі для голови потрібно буде зробити отвори на суміжних сторонах, це будуть отвори для шиї та обличчя, також не забудьте зробити маленькі отвори для вух.трансформер
  3. Зробіть заготовку для торса з товстих листів картону або коробки. По виду вона повинна нагадувати обкладинку книги, тобто надягати її потрібно буде збоку. Фіксуватися буде за допомогою скотча.
  4. Призми для рук і ніг необхідно буде з`єднати смужками тканини, щоб не було видно ділянок тіла. Прикріпити їх можна буде скотчем або пришити товстою ниткою.
  5. У потрібних місцях на стиках промажьте костюм клеєм або обробіть скотчем.
  6. За допомогою кольорових маркерів або фарб розфарбуйте вийшов костюм. Щоб костюм вийшов ефектним, продумайте, в якій послідовності ви розфарбувати елементи. Декорувати частини костюма можна за допомогою гудзиків різного діаметру. Ще одна ідея - змайструвати з щільного кольорового картону автомобільні колеса і прикріпити їх на призми для рук або ніг. Допускається використання і іграшкових коліс.
  7. Особа - єдина частина, яка буде відкрита. Розфарбуйте його спеціальними безпечними фарбами в тон костюму або придбайте маску.
  8. На голову надіньте каску в колір костюма, на руки - рукавички. Подбайте про взуття. Вона може бути або чорного кольору або також в тон костюму.

Для доповнення до костюму ви можете використовувати різну атрибутику, наприклад, мечі, щити і т.д.

Список найбільш популярних трансформерів і особливості їх зовнішнього вигляду:

Оптимус Прайм

Трансформується в шестиколісний тягач червоно-синього кольору. озброєний двома трансформергарматами, двома клинками, двома гаками і сокирою. Від ворогів захищається щитом.

Бамблбі



Трансформується в автомобіль жовтого кольору. Озброєний гарматою, в яку він перетворює праву руку, на плечах має ракетниці. З лівої руки висувається меч.

Ретчет

Трансформується в рятувальний автомобіль жовто-червоного кольору. Зброя - гармата і циркулярна пила.

Мегатрон

Трансформується в зореліт, але в фільмі має форму робота срібного кольору. Озброєний гарматою з ракетами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!