» » » Як зламати гру вконтакте?

Як зламати гру вконтакте?

Як зламати гру ВКонтакте?

Сьогодні онлайн-ігри придбали величезну популярність у всьому світі: в них грають мільйони гравців. Не меншу популярність мають браузерні онлайн-ігри, представлені багатьма соцмережами, такими як Mail.ru, Yahoo або ВКонтакте.

Причини, за якими люди витрачають величезну кількість часу на прості, здавалося б, ігри, абсолютно різні, але основна з них - гонитва за суспільним статусом і бажання бути попереду всіх. Але що якщо у вас немає такої кількості часу? Для цього є цілий розділ під назвою Злом ВКонтакте.

У даній статті піде мова про те, як зламати гру ВКонтакте. Ми в загальних рисах опишемо алгоритм створення бота для таких ігор.

огляд технологій

Почнемо з теорії. Основна відмінність онлайн-ігор від звичайних полягає в тому, що вся гра виконується на віддаленому сервері, і у гравця немає можливості безпосередньо впливати і змінювати дані на ньому. Фактично весь процес гри зводиться до діалогу "запит-відповідь" між клієнтської і серверної сторонами.

Залежно від реалізації програмної частини все-онлайн гри можна розділити на категорії:

  • Ігри, які мають свій движок і власний клієнт для гри (WoT, Lineage і т.п.). Такі ігри мають ряд обмежень, наприклад, необхідність в спеціальному клієнта. Однак рівень безпеки у таких ігор зазвичай на більш високому рівні.
  • Ігри, що використовують замість клієнта звичайний браузер (браузерні ігри). Такі ігри можуть бути реалізовані на базі різних технологій (node.js, PHP, Python і т.д.), але найпоширенішими на сьогоднішній день є ігри, створені за допомогою Flash і Java. Такі ігри є кроссплатформенную. Вони прості в реалізації, однак у них часто набагато нижче рівень безпеки, в порівнянні з іграми зі своїм клієнтом.

Принцип роботи бота



Потрібно розуміти, що для створення бота для гри необхідно мати (або хотіти навчитися) певними знаннями в роботі мережевих технологій, а також знати хоча б одну мову програмування.

Весь алгоритм роботи бота можна описати так:

  • отримуємо / зчитуємо дані про гру (зчитуємо HTTP-трафік, аналізуємо скріншоти і т.д.);
  • аналізуємо або обробляємо дані (за допомогою алгоритмів рішення);
  • посилаємо правильну відповідь сервера (пересилання помилкових пакетів, емуляція введення клавіатури / миші і т.п.).

отримуємо дані

Перед тим як зламати гру в ВК, ми повинні визначити, як гра передає дані на сервер і назад. Для цього можна скористатися програмою для читання HTTP трафіку, наприклад, Wireshark.



Найчастіше гри першої категорії спілкуються з сервером за допомогою власного API і передають дані в зашифрованому вигляді. У браузерних ігор справи з безпекою йдуть не так добре, аж до того, що значення змінних можуть передаватися у відкритому вигляді. Так, наприклад, популярна гра «бульбашки»Передає розклад поля з кульками у відкритому вигляді, а далі потрібен тільки швидкий алгоритм рішення.

Ще одним способом отримання інформації є аналіз скріншотів екрану з грою. Для цього можна використовувати спеціальні бібліотеки для роботи з графікою, наприклад Java OpenGL.

Сам алгоритм обробки даних буде відрізнятися для різних ігор. Наприклад, для вирішення гри «Бульбашки» можна написати функцію, яка буде просто поперемінно натискати на всі поля по черзі. Для створення вдалого алгоритму рішення доведеться підключити мізки.

Пересилаємо дані на сервер

Якщо дані на сервер пересилаються у відкритому вигляді, то можна просто перехоплювати HTTP-пакети і замінювати їх своїми. Однак найпростішим способом взаємодії з грою є емуляція подій введення клавіатури і миші, яка представлена майже у всіх мовах програмування.

готові програми

Якщо ж ви не можете написати свого бота, то ви можете скористатися вже готовими рішеннями. Ось деякі з них:

  • ArtMoney - Дозволяє змінювати значення процесів і змінювати параметри в грі.
  • Charles - перехоплення HTTP-пакетів при обміні між клієнтом і сервером.
  • Cheat Engine - відображає і дозволяє змінювати процеси в грі.
  • Clickermann - автоматизує деякі дії за комп`ютером.

Однак такі програми працюють не з усіма іграми, і є ризик наштовхнутися на заражене вірусом ПО. Застосовуйте такі програми з обережністю.

Перед тим як зламати гру ВКонтакте, краще завести окремий акаунт. Пам`ятайте, використання ботів заборонено правилами сайту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!