Як зробити груди пружною?

Красива і пружні груди - гордість будь-якої жінки. Але з часом вона втрачає свою форму, починає обвисати і виглядає вже не такою пружною і спокусливою. Особливо це важливо для годуючих матерів, а також для дівчат, які швидко скинули вагу. Секрет того, як зробити груди пружною, досить простий. Виробіть у себе звичку прокидатися на 15 хвилин раніше, робити невеликий комплекс процедур, і ваші груди буде вам вдячна!

«Жива» холодна вода

Найкраще допоможе зберегти пружність грудей душ з холодної води. З самого ранку, поки організм ще чисте і свіже, розбудіть його пружними струменями. Це допоможе розігнати кров по жилах, поліпшить кровообіг грудей і збереже її молодість. Якщо ви боїтеся холодної води, привчіть себе обполіскувати з ранку хоча б груди.

самомасаж

Перед тим, як обполіскувати холодною водою, потрібно розробити шкіру. Для цього акуратними круговими рухами пройдіться по поверхні грудей біля сосків. Це також дозволити активізувати кровообіг, що, в свою чергу, допоможе в тому, як зробити груди більш пружною.

гідромасаж

Можна ці дві процедури об`єднати і зробити корисний для грудей гідромасаж. Для цього відрегулюйте струмінь душу так, щоб вона була не дуже сильною, але достатньою, щоб ви відчували ефект. Тепер акуратно водите її по колу, направляючи вгору.

Більше уваги слід приділити зоні під грудьми, адже саме вона відповідає за її висоту. А околососковую зону і сам сосок краще взагалі не чіпати, так як вони дуже чутливі.



З кожною грудьми ви повинні виконати по десять таких паливних кіл. В цілому, гідромасаж не повинен займати у вас більше десяти хвилин.

зволоження

Після водних процедур необхідно обробити груди зволожуючим кремом або лосьйоном. Справа в тому, що шкіра грудей дуже м`яка і чутлива, а тому навіть водні процедури без мила дуже її сушать. Як відомо, зволожена жирна шкіра старіє повільніше сухий, так що не належите до цього халатно і щодня змащуйте груди жирним кремом.

Свобода

Уважно поставтеся до вибору бюстгальтера. Тісний ліфчик не тільки шкідливий для самих грудей, він також заважає притоку і відтоку крові до лімфовузлів, що може спровокувати серйозні захворювання. Хороший ліфчик НЕ морщить груди, не їде вгору по спині, а після того, як ви його поносіть, не повинно залишатися червоних смуг на тілі.



Але і без бюстгальтера обійтися неможливо. Підтримка необхідна, особливо великих грудей, інакше шкіра почне розтягуватися. Дівчатам з маленькими грудьми краще обійтися без бюстгальтера і надягати його тільки тоді, коли плануються інтенсивні спортивні вправи: біг, теніс, фітнес. Від кожного стрибка вага вашої грудей буде збільшуватися, і під дією сили тяжіння груди все більше відтягуватиметься до землі.

проти старіння

Якщо ви почали помічати, що шкіра грудей стає м`якою і в`ялою, ви можете застосувати спеціальні контрастні компреси проти старіння. Для цього:

  • Зробіть дві ванночки з водою. В одну налийте холодну воду, в іншу - майже окріп.
  • У холодну воду додайте винний оцет або лимонний сік, а в гарячу - трохи солі, краще морської.
  • Тепер візьміть два рушники. Одне покладіть в гарячу воду, друге - в холодну. Спочатку зробіть гарячий компрес. Відіжміть добре рушник з гарячою ванночки і прикладіть до грудей на 30 секунд, починаючи знизу.
  • Повторіть те ж саме з холодною водою, а потім знову з гарячою.
  • Повторіть процедуру ще десять раз.

вправи

Найефективнішим засобом підтяжки грудей є, звичайно ж, вправи.

віджимання

Віджимайтеся від статі 6-10 разів, зігнувши ноги в колінах. Руки розведіть якомога ширше і намагайтеся торкнутися грудьми підлоги.

еспандер

Ляжте на спину, підклавши під лопатки еспандер. Тепер повільно витягайте річки перед собою, розтягуючи його, і так само повільно опускайте. Повторити процедуру потрібно 6-10 разів.

гантелі

Гантелі повинні бути вагою в 2-5 кг. Зігніть руки перед грудьми так, щоб утворився прямий кут. Тепер розведіть руки в сторони, а потім енергійно з`єднайте. Знову повільно розведіть і з`єднайте швидко. Повторіть вправу 10-16 разів.

долоні

Опустіть руки і притисніть їх долонями один до одного. Сильно стисніть так, щоб відчути напругу в грудях, і затримайте положення на 3-5 секунд. Потім підніміть руки над головою і виконайте те ж саме. Повторіть вправу 10-16 разів.

Тепер Ви знаєте, як зробити груди більш пружною, але головне - це регулярність виконання всіх процедур.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!