Як розробити груди?

Всі мами знають, що для правильного годування дитини необхідно спочатку підготувати груди. Про те, як розробити груди, розповість наша стаття.

Груди необхідно щодня мити, при цьому намагатися не намалювати самі соски, щоб не пересушити шкіру. Змащувати здорові соски якимись засобами немає необхідності, але для їх зміцнення і зниження чутливості можна. Тут Вам допоможе чорний чай. Потрібно просто накладати серветки, які змочені в заварці, на груди в області соска. Це потрібно робити кілька разів на день. Їли Ви знайдете дубову кору, то потрібно заварити її і робити такі-ж компреси.

Щоб дізнатися, як розробити груди для годування, необхідно знати про її загартування. Почати Ви можете з повітряних ванн, походивши з відкритими грудьми 15-20 хвилин. Наступний етап - обливання грудей. Починати необхідно з прохолодної води з часом охолоджуючи воду. Знижувати температуру води необхідно поступово! Також корисно протирати Ваші соски кубиками льоду, особливо якщо лід приготований з відвару трав, наприклад, кори дуба, ромашки, череди. Такого протирання досить 1 раз на день.

масаж

У жінок буваю втягнуті або плоскі форми сосків, які малюкові буде складно взяти, і це загрожує травмою соска. Ось чому необхідно робити такий масаж: двома пальцями витягайте Ваш сосок, при цьому покручивая його. Перш, ніж Ви приступите до вищеописаного масажу, потрібно порадитися з лікарем. В аптеках Ви зможете знайти пристосування для зміни форми соска - коректори, які носять на останніх місяцях вагітності. Починати потрібно з 5 хвилин на день і довести цей час до 30 хвилин на день. Після народження потрібно надягати коректори за 15 хвилин до годування.



Робити нижчеописаний масаж добре вранці і ввечері:

  1. Це процедура кругового погладжування грудей, задіявши обидві руки. При цьому соски і ареоли чіпати не треба.
  2. Далі потрібно погладжувати груди вгорі до соска, потім збоку і знизу. Робити це потрібно обом залозам.
  3. Тепер необхідно взяти ліву груди знизу лівою рукою і трохи підняти, в цей же час обережно натиснувши правою рукою зверху.

Виконувати потрібно кожен з вищеописаних прийомів по 5-6 разів. Це загартує Вашу груди і стати в нагоді, якщо виникне потреба в зціджуванні молока.

Тепер Ви знаєте, як розробляти соски!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!