» » » Чому великі соски?

Чому великі соски?

Чи не багато жінок знають, до якого типу сосків відносяться їх власні. А, між тим, від типу сосків залежить дуже важлива місія кожної жінки - вигодувати малюка. Наприклад, коли соски плоскі, дуже важко привчити дитину правильно смоктати, годування може супроводжуватися больовими відчуттями з боку жінки, малюкові буде незручно їсти. Давайте розбиратися, які типи сосків бувають, чому у деяких жінок дівчат великий ореол сосків. Чи нормально це і чому у кого-то соски "маленькі", а у кого-то "великі".

Чому великі соски - фізіологія або патологія?

Відповідь на це питання до неподобства проста - тому що природа так розпорядилася. Часто форма сосків визначається спадковістю, якщо у мами вони плоскі, швидше за все і у дочки будуть такі ж. Від розміру і форми грудей нічого не залежить. Зрозуміти, які у вас соки можна, порівнявши фото великих сосків зі своїми.

типи сосків

  • Нормальні соски, як правило, злегка виступають над ореолом. Збільшуються під впливом температури, при порушенні і виступають ще більше.
  • Плоскі соски. Плоскі, не виступають назовні, при порушенні злегка виступають. Часто такі соски з плоских перетворюються в нормальні при тривалому грудному вигодовуванні.
  • Пухкі соски. Такі соски так само, як плоскі, не виступають, проте, сам ореол злегка визирає над шкірою.
  • Втягнуті соски. Такі соски виглядають як ямочки посеред ореолів грудей і свідчать про неправильний розвиток молочних залоз під час статевого дозрівання. Ситуація може так само зміниться в сторону нормальних сосків, якщо вдається налагодити грудне вигодовування. Це все стає можливим завдяки спеціальним пристосуванням для годування або косметологічного оперативного втручання.
  • Односторонні соски. Буває, що один з сосків опуклий, а другий ні

Великі ореоли сосків або маленькі - всі типи сосків вважаються нормою, індивідуальною особливістю кожної жінки. Все поділу створені для позначення зовнішніх, естетичних параметрів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!