Як зрозуміти минуле?

Як зрозуміти минуле?

Сучасним людям, часто поспішають, підганяти події і не здатним тверезо оцінити ситуацію в силу тиску родичів або суспільства, досить складно зупинитися, зазирнути в минуле і, оцінивши його, правильно вчинити в майбутньому. Через цю нескінченної гонки, люди вже й не знають, як зрозуміти минуле, як розпізнати знаки долі і які вони взагалі є насправді (не такі, якими хочемо здаватися або якими їх бачать навколишні, а в дійсності). Тому, обов`язково ознайомтеся з наведеними нижче правилами, які допоможуть вам спокійно оцінити минуле і вибрати вірну дорогу, висхідну в світле майбутнє.

Як прийняти минуле

  1. «Життя нічого не говорить, але показує - все».

    Щоб усвідомити це вираз уявіть собі такі події. Дівчина зустрічається з хлопцем, а її серце каже: «не твоє». Але розлучитися з хлопцем якось шкода, вона починає берегти почали зароджуватись, цінувати загальні звички і знайомства, покладаючись на всьому відомий вислів - «стерпиться, злюбиться». А коли наближається час весілля, доля, немов сама підкидає підказки, що говорять «йди!»: То в передачі по телевізору обговорюють подібну тему, то стаття в журналі на тему «Я не хочу заміж!». Але дівчина і далі робить вигляд, що не помічає нічого, або зауважує, але боїться поранити почуття близького, але нелюба, боїться піддати себе критиці з боку родичів і, виходить заміж. Навіть зустріч за кілька днів до торжества з тим єдиним, призначеним долею хлопцем не здатне змінити її рішення. І ось вона живе в шлюбі, іноді щасливо, іноді не дуже. І в підсумку відбувається так, що чоловік іде, і сльози у дівчини течуть рікою, образа переповнює, нерви розхитуються і все в такому дусі. Але ось, доля знову дарує їй зустріч з тим самим, який її. І знову сумніви у дівчини, ось тільки ситуація тепер набагато складніше. Він має зобов`язання, у неї вантаж невдалого шлюбу і боязнь повторити ту ж помилку. Але шанс надано. Як бути? А відповідь дуже проста - потрібно тільки озирнутися назад і не повторювати зроблених помилок. Чи не бігти від долі, а дати їй можливість все розсудити самої. Подібна ситуація обов`язково буде повторюватися знову і знову, але в більш ускладненому варіанті до тих пір, поки дівчина не зважиться прожити її. Це як комп`ютерна гра, коли кожен наступний рівень - повторення попереднього, але тільки складніше.

  2. "Не намагайтеся зайти в закриті двері. Коли одні двері закрита, то інша - відкрита".

    Позбавтеся від помилкових цілей. Дуже часто ми підміняємо власні інтереси, нав`язаними кимось (суспільством, батьками, друзями) ідеями. Напевно, кожен відчував на собі такі моменти в житті, коли як не крутишся, а результату немає або все стає ще гірше. Щоб направити свою енергію в потрібне русло, згадайте, що було вам до душі в дитинстві, що ви любили, ніж подобалося займатися. Можливо не моментально, але результат буде: визнання, гроші і головне - внутрішнє задоволення і спокій.



    Чому треба придивитися саме до дитинства в минулому? Все просто, якщо відштовхуватися від того, що у кожної людини є своя доля, свій життєвий шлях. Дорослі дуже рідко мають можливість зупинитися і прислухатися до своєї душі, щоб зрозуміти, що їм насправді потрібно. Так, звичайно, вони думають, що знають, що їм необхідно, але їхні цілі ілюзорні, часто навіть нав`язані суспільством. А дитяча душа - чиста і безкорислива, не заблоковано непотрібною інформацією, проблемами, обов`язками і їй краще відомо, навіщо вона прийшла в цей світ. Кожна людина має свою задачу, головне згадати її і реалізувати!

  3. "Радійте тому, що маєте і не сумуйте про те, чого немає".

    Минуле вчить, що заздрісні, злі і жадібні люди, врешті-решт, позбавляються всього, що мали. А тим, хто радів всьому, що у нього було і є - воздалося в стократ. Тут, напевно, діє закон тяжіння, коли гірше стає тільки тоді, коли мало цінується те, що є. Тому не витрачайте час даремно і міняйте своє ставлення до стану речей в кращу сторону, щоб не довелося, потім, засмучуватися і копатися в минулому в пошуках відповідей. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!