Як почати діяти?

Як почати діяти?

Спробуйте згадати, коли востаннє ви робили щось по-справжньому важливе і корисне? Скільки разів ви обіцяли собі сісти на дієту, вивчити англійську, піти в школу водіння і т.д.? Ну як, результати є? Можете не соромитися, ви не один такий. Як же почати діяти?



Іноді нам не зрозуміло, чому дорослий чоловік, мислячий цілком адекватно, не може змусити себе зробити певні дії, корисність і необхідність яких не ставляться під сумнів. Практично всі вирішать, що винуватицею всьому лінь. Частково, так і є. Але є ще безліч інших факторів, на які ми можемо вплинути.

Як почати діяти: інструкція

  • Пошук однодумців. Кожен раз, як в вашу голову забирається світла думка про те, що необхідно починати бігати, ходити в спортзал, кидати курити, сідати на дієту і т.п., ви відразу ж починаєте шукати компанію людей, які хочуть того ж, що і ви . Ми звикли вважати, що групове заняття приносить більше ефективності, тому що люди один одного підтримують в складні моменти і заражають ентузіазмом. Насправді ж, так буває не часто. Це працює, якщо група створюється професійними керівниками, які беруть цю групу під свій чіткий контроль.
  • Реальність більш сувора. Світла думка зникає з голови ще під час пошуку компанії. Якщо ви хочете досягти результату, починайте діяти самостійно, не шукайте товаришів, ви самі можете почати бізнес, кинути курити або зайнятися французьким. Не шукайте собі підтримку, тверде плече, запам`ятайте, це ваш нещасний мозок намагається умовити вас жити, як раніше, не напружуючись. Відсутність товариша - це пастка, в яку потрапляють всі, хто намагається себе виправдати.
  • Конкретизуйте свою мету. Багато людей не вміють ставити собі чіткі цілі, коли беруться за якесь заняття. Наприклад, багато жінок думають однаково: в кінці весни займуся спортом, щоб добре виглядати на пляжі. А в голові у них спливає яскрава картинка: сонце, пісок, а з моря виходить вона в гарному купальнику з приголомшливою фігурою. Але в спортзал вона збирається в травні, а зараз тільки зима і можна їсти і нічого з собою не робити. Тільки ось питання: ви колись бачили, щоб відмінну фігуру можна було зробити за місяць? Не знаєте, як почати діяти вже зараз? Відкиньте розпливчаті образи, керуйтеся чіткими цифрами і фактами.
  • Сумний досвід. Люди часто просто боятися поміняти життя. У минулому у них були поразки і невдачі, тому сенсу починати заново вони не бачать. Вони думають про те, наскільки слабкі, про відсутність сили волі, ліні. Це помилкова думка! Негативний досвід необхідний, він робить нас сильнішими і розумнішими. Проаналізуйте свої помилки і наступного разу у вас все вийде.
  • Боязнь критики. Деякі з нас не вирішуються втілити в життя свої мрії, тому що не хочуть здатися комусь смішними. Пам`ятайте, чужу думку - це спосіб управління і маніпулювання нами. Ви не зможете бути хорошими для всіх, таку думку про вас складеться тільки тоді, коли ви будете діяти в інтересах інших людей, обмежуючи при цьому свої. Почати діяти потрібно, думаючи про свої бажання.
  • Чужий приклад. Не намагайтеся слідувати чужим моделям поведінки. Люди читають біографії успішних людей, думаючи, що роблячи так само, як вони, доб`ються такого ж успіху. Насправді, немає ніяких шаблонів. Ті, хто добився добрих результатів, не повторював ні за ким і не боявся діяти на власний, не маючи потрібної інформації. Головне - почати свій шлях до мети і практикуватися, вчитися кожен день.
  • Мрія і вік. Існує думка, що кожному віку підходять певні завдання. Не вірте цьому, це говорять люди похилого віку, які просто заздрять. Люди похилого віку не через свій вік, а через постарілого свідомості. Обмежити ваші дія може тільки стан здоров`я, але ніяк не вік. Гора Кіліманджаро шість тисяч метрів у висоту, а вік тих, хто на неї піднімається в середньому п`ятдесят п`ять років. Вибір за вами. Ви можете діяти, а можете залишитися лежати на дивані, придумуючи собі чергову відмовку.


Якщо ви не знаєте, як почати діяти, не замислюйтесь про це, а просто встаньте і почніть, нарешті, міняти своє життя на краще!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!