Як забити на все?

Як забити на все?

Чи не виникало у вас хоча б раз у житті бажання забити на все, особливо на свої проблеми. Адже іноді здається, що ви дуже втомилися, просто кажучи, "задовбали". Ось тільки як забити на все?

Де ростуть ноги у проблеми

Забити на все хочеться в тому випадку, якщо ви втомилися - втомилися нескінченно перемелювати в голові, що хвилює нас. Але чи варто думати про наявну проблему так багато і так напружено? Зрештою, є ризик розбудити хвацько - адже думка матеріальна. До того ж думай, не думай - нічого від цього не зміниться. Потрібно вирішити проблему. Або забити на все, в тому числі і на проблему, яка займає останнім часом всі ваші думки.

Як позбутися від небажаних думок

Ви ніколи не зможете забити на все, якщо не перестанете думати про те, про що і думати не хочеться. Тому для початку зізнайтеся самі собі, що думаєте про небажаному. Візьміть під контроль свої думки. Але насамперед, розслабившись і озброївшись ручкою, довірте папері все, що вас хвилює. Опишіть докладно свою проблему. Далі зосередьтеся на тому, як би ви хотіли, щоб вона була дозволена. Запитайте, як ви можете досягти бажаного результату. Всі думки, які приходять вам з цього приводу в голову, неодмінно записуйте.

потрібно діяти

Проробивши все вищесказане, ви напевно помітите, що самі для себе відкрили кілька способів вирішення терзає вас питання. За наміченої схемою негайно починайте діяти. При цьому ви відчуєте, що, відпрацювавши такими чином проблему (а метод цей дуже ефективний), ви піднялися на абсолютно новий рівень. І тепер без праці можете забити на все, що вам насправді не потрібно. І навіть знаходиться поруч людині можете з легким серцем сказати: Давай на всі заб`ємо!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!