» » Як не закривати очі?

Як не закривати очі?

Як не закривати очі?

У житті так багато всього важливого і серйозного, що іноді так хочеться зайнятися чимось безглуздим і веселим. Наприклад, пограти в що-небудь. Адже гра не тільки для дітей, і ми, дорослі, теж іноді хочемо битися з кимось заради розваги. Але бігати і стрибати не завжди хочеться, а от пограти в баньки з колегами по роботі - відмінний спосіб провести вільний час. До того ж, той, хто програє, біжить за кавою.

Ну, якщо бігти за каву в сотий раз вам вже не хочеться, то неодмінно варто дізнатися, як не закривати очі, щоб, нарешті, виграти.

Для цього народом придумано кілька способів, якими ми готові поділитися.

  • Для початку дізнаємося, чому ми моргаємо. Наше око не може довгий час перебувати без рідини, так як пересихає. Моргаючи, ми змочуємо його поверхню. Тому, якщо ви вирішили довгий час не моргати, то для цього варто спочатку, як слід, змочити очі. Для цього ви можете моргнути кілька разів або потайки закапати в очі краплі, типу Визин або Дефіслез.
  • Коли ви довго тримаєте очі відкритими, вам варто їх розслабити і сісти так, щоб вам в очі не бив яскраве світло. Не сідайте біля відчиненого вікна або вентилятора. Сильний потік повітря висушить ваші очі швидше, ніж вам би цього хотілося.
  • Намагайтеся не фокусувати зір на чому - то конкретному, відволікаючи свою увагу, думайте про сторонні речі.
  • Якщо вже моргнути дуже хочеться, то можна вдатися до таких хитрощів: потрібно не дуже швидко і непомітно для суперника примружити очі, щоб хоча б трохи змочити їх сльозами.
  • Якщо у вас поганий зір, то носіння зволожуючих контактних лінз допоможе вам вирішити проблему, як не закривати очі довгий проміжок часу.

Ці маніпуляції допоможуть вам не закривати очі, не кліпати довше, ніж зазвичай. Так що якщо ними скористатися, то перемога буде у вас в кишені. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!