» » » » Як побороти сором'язливість?

Як побороти сором'язливість?

Як побороти сором`язливість?

Наша мозкова активність не має на увазі під собою концентрацію на кількох речах одночасно. І в той час, коли ви постійно говорите або думаєте про щось, особливо з переживанням і емоційним перенапруженням, то проблема стає більш вираженою. Маються на увазі думки про свою сором`язливість. Ось навіщо для початку необхідно змінити бачення своїх проблем. Ми постараємося допомогти вам зрозуміти, як боротися зі сором`язливістю.

Досягнення мети

  • Для початку, постарайтеся поставити собі за мету, ні в якому разі не думати про свою сором`язливість. Один огляд проблеми вашої сором`язливості, позитивного результату дати не зможе, а навпаки, зможе затягнути вас в прірву ще більшої незручності. Зворотне бачення проблеми, зможе з кожним кроком наближати вас до позитивного результату.
  • Почніть думати, що вирішити вашу проблему ви зможете з успіхом. Думайте і розмовляйте про тих персон, хто на сто відсотків упевнений в собі, і не концентрує своєї уваги на незручності, в зв`язку з тим, що у них її просто немає. Ви повинні захоплюватися цими людьми. Можливо, поки ви не схожі з ними, але на даному етапі ви вже звернули своє бачення, особливо емоції і мозок в правильне русло.
  • Можете виконати нескладне завдання, дуже просте і ненав`язливе. На простому аркуші паперу напишіть маркером спрямованість і суть вашої мети, головне щоб було описано правильне бачення проблеми. Додайте лист з написом в своєму будинку, на видному місці, щоб лист постійно знаходився в області вашої уваги. Якщо він буде постійно маячити у вас перед очима, незабаром ви помітите як ваша мета, відкластися в підсвідомості вашого розуму. Ви потроху, з кожною хвилиною, з кожним днем будете повільно, але вірно йти вперед. А не падати назад. Це пов`язано з тим, що ваші думки будуть взаємопов`язані з підсвідомістю.
  • Ви повинні добре подумати, в чому полягатимуть основна причина вашої сором`язливості і стислості, в яких випадках у вас виникає дискомфорт, і відчуваєте себе ніяково, ніби ви не в своїй тарілці. Зробивши це, ви зможете скоротити шлях до вирішення проблеми відсотків на 50.

причини

Причини стислості і сором`язливості можуть нести різноманітний характер. Хтось боїться власного голосу, хтось незадоволений своєю зовнішністю або поведінкою, а хтось не в змозі висловити свою думку. Але всіх цих персонажів має об`єднувати спільна мета і вони повинні задатися питанням про те, як подолати сором`язливість, як викорінити її зі свого життя.



Головна причина вашого дискомфорту - це страх, страх який змушує вас нервувати і соромитися.



Проаналізувавши себе, ви повинні перевірити:

  • Коли настає саме той момент, коли ви починаєте відчувати себе ніяково, тобто соромитися?
  • У зв`язку з чим ви не можете зробити ту чи іншу дію?
  • У чому причина вашого страху?

Потрібно знайти початкову точку, той період, з якого починається ваше горе.

мета

  • Припустимо, ви йдете по людній вулиці, і вам в щоб те не стало необхідно дізнатися, котра година. Ви забули годинник, а у вас термінова зустріч. Вихід тільки один, підійти до незнайомої людини і дізнатися у нього котра година. Ви ж не станете шукати у всьому місті годинник на будівлях. Зберіть волю в кулак і дійте. Через те, що ви запитаєте у людини час, нічого поганого з вами не трапиться, що може змінитися з вами, якщо ви це зробите, так абсолютно нічого!
  • На даному етапі ви вже повинні розуміти, як побороти сором`язливість, як це зробити раз і назавжди.
  • Якщо ви знайомі з людьми, які не обремлени проблемами сором`язливості, ви просто зобов`язані знаходиться з ними поруч. Чим більша кількість часу ви будете з ними проводити, тим все меншим ставатиме ваше горе. Тільки обов`язковою умовою повинно бути тепле і не зарозуміле їхнє ставлення до вас, інакше проблема може тільки посилиться. Просто дивіться, як вони себе ведуть в тій чи іншій ситуації.
  • Ви повинні запам`ятати для себе, що скромність і сором`язливість це ваші вороги. Ви твердо вирішили стати впевненими в собі, жити повноцінним життям, добиватися успіхів, заводити знайомства і вільно спілкуватися. Ви просто зобов`язані розпрощатися з вашими колишніми комплексами і просто отримувати від життя все те, чого раніше ви б не змогли отримати.
  • Думайте і знайте, що ви здатні з цим впоратися, у вас є на це сили, ви зробите щось саме так, а не інакше, ви сильний і принциповий чоловік, у вас все вийде.
  • І більше ви не будете думати, як позбавиться від сором`язливості, ви будете йти вперед, не озираючись назад.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!