Як стати звичайним?

Як стати звичайним?

Деякі люди настільки незвичайні в своєму зовнішньому вигляді, поведінці або світогляді, що мимоволі приковують до себе багато уваги, яке їх бентежить. Багатьом в такій ситуації хочеться стати непомітним, таким же, як всі. Поговоримо про те, як стати звичайною людиною, схожим на більшість інших.

звичайна зовнішність

Щоб стати схожим на інших зовні, злитися з більшістю, слідуйте цим простим радам:

  • Не носіть яскраві кольори, в одязі віддавайте перевагу чорному, сірому, темно-коричневому - тобто всім нейтральним, бажано темним кольорам. Не носіть яскравих деталей і аксесуарів, обходитесь мінімумом прикрас, а краще взагалі без них. Одяг вибирайте прості й усім зрозумілі фасонів.
  • Якщо у вас є яскрава зовнішня деталь, наприклад, велика родимка, то можна від неї позбавитися.
  • Волосся також повинні бути звичайного кольору, краще натурального. Найпоширеніші кольору волосся на території Росії - відтінки русявого, темні. Стрижка звичайна, без будь-яких надмірностей.

Характер, поведінка, світогляд

Щоб стати непомітним і не привертати до себе зайву увагу, дотримуйтесь цих порад:

  • Говоріть менше, тихим і спокійним голосом. Не прагніть у всьому висловлювати свою точку зору, висловлюйте її, коли вас питають.
  • Завжди поводьтеся адекватно в будь-якій ситуації, максимально передбачувано. Нестандартна поведінка привертає зайву увагу.
  • Взагалі намагайтеся сильно не показувати свою індивідуальність. Оригінальна хобі, прояв своїх лідерських якостей, якесь неординарне вираз себе в суспільстві - все це під забороною.
  • Дотримуйтесь звичайний спосіб життя: встати вранці, провести час на навчанні або роботі, вдома ввечері подивитися телевізор або зависнути в інтернеті.
  • Життя свою також будуйте за стандартною схемою: піти в садок, потім 11 років відучитися в школі, потім обов`язково вступити до університету або в училище, бажано на якусь популярну спеціальність, потім піти працювати за стандартну зарплату, завести сім`ю (не тому, що дійсно сам захотів, а тому, що пора, вік підійшов), народити дітей, допрацювати до пенсії, потім вийти на пенсію і виховувати онуків.
  • Не показуйте свої справжні емоції і почуття, якщо вони не відповідають стандартам. Так, наприклад, якщо всі сміються, а вам не смішно, все одно посмійтеся разом з усіма. Якщо все дотримуються якоїсь певної точки зору, а ви думаєте інакше, не показуйте цього, погодьтеся з більшістю.
  • Дотримуйтесь громадській думці, слухайте таких же звичайних людей, які розповідають вам, як треба жити: до чого прагнути, на кого вчитися, де працювати, з ким одружуватися і т. Д.


Стати звичайним дуже просто. Поспостерігайте за більшістю людей, яких ви зустрічаєте на вулиці, в транспорті, в громадських місцях. Потрібно стати схожим на них. Тільки чи будете ви раді такого життя? У вас є унікальний шанс жити так, як цього хочете саме ви, так чому б ним не скористатися?

Якщо вас цікавлять інші питання особистісної психології, загляньте в наступні розділи:

  • самоорганізація
  • Робота над собою


Увага, тільки СЬОГОДНІ!