До чого сниться татуювання?

До чого сниться татуювання?

У сучасному світі татуювання перестали бути знаком людини з судимістю. Тату тепер наколюють майстра в тату-салонах, а малюнки на тілі можна прирівняти до шедеврів живопису, завдяки новітнім технологіям їх нанесення. Яскраві і об`ємні, найтоншої роботи художника татуювання, наколки рясніють на пляжах і на вулицях в спекотний літній день. Їх більше не прикривають футболкою чоловіки, а жінки, навпаки, ховають розкішну метелика під легким шифоном або ажуром мережива, щоб здивувати свого Принца, коли «туфелька припаде до ніжці» ... Не дивно, що татуювання замельтешілі не тільки наяву, але й почали проявлятися у снах громадян з загостреним почуттям прекрасного, і не тільки. До чого сниться татуювання, яку сплячий бачить уві сні на собі, на когось з оточуючих або при ньому наколюється малюнок на тіло?

До чого може снитися татуювання, якщо сплячий бачить її на собі



Дуже дивно, але більшість відомих на сьогоднішній день сонників твердять в один голос: вам доведеться покинути свій будинок. Чи надовго, на коротко - тут сонники «розходяться в свідченнях». Одні кажуть, що ненадовго, а інші «виганяють» вас з дому назавжди. З чим пов`язана така тлумачення татуювання, яку побачив сплячим на власному тілі? Логіка сонників абсолютно незрозуміла, і вірити в їх тлумачення такого сну - це право, що прокинувся. Адже для когось - від`їзд з дому буде радісною подією, а кому-то - краще б не прокидався після такого сну. Наприклад, дівчина на виданні мріє більше ніколи не повертатися в рідну домівку, а призовник такого тлумачення сну злякається не на жарт ...

  • Циганський сонник пояснює коротко і ясно значення сну - татуювання на тілі сплячого говорить про те, що той ніколи не зможе зберегти таємницю, яка йому відома.
  • «Великий універсальний сонник для всієї родини» О. Смурова попереджає про пильному спостереженні за сплячим. Можливо, поклонником. І тут же вимагає вести себе скромніше, бо спостерігати можуть не тільки шанувальники, а й податкові органи.
  • Сонник Ванги теж попереджає, що необхідно вести себе «тихіше води, нижче трави», інакше можна потрапити у велику біду, так як наколка на тілі - це ознака небезпеки.
  • І тільки веселі майя в своєму сонник (цікаво, як він зберігся? А-а, разом з календарем, напевно ...) стверджують, що бачити уві сні татуювання на самому собі - це ознака того, що ви під захистом вищих сил! А щоб, прокинувшись, не випасти за межі божественної захисту, майя радять наколоти на лівій сідниці якийсь фалічний символ - уособлення сили і влади.

На мій скромний погляд, ближче до істини підійшов, як не дивно, езотеричний сонник. Він розшифровує значення сну з татуюванням, як властивий, але прихований дуже глибоко талант сплячого, який потрібно розвивати. Тут хоч якась логіка: тату - це мітка, знак вищих сил, які керують долями. Все відразу встає на свої місця ...



До чого може снитися татуювання, якщо сплячий бачить її на оточуючих

  • В даному випадку переважна більшість сонників також одностайні - вас будуть ревнувати. Причому, ревнощі буде без вагомих причин і підстави до лиця, якого ви навіть не знаєте. Знову незрозуміла логічний ланцюжок, звідки взялося таке тлумачення сну.
  • У Фрейда «татушка» уві сні на чужому тілі свідчить про те, що сплячий точно знає, що кому-то дуже подобається, але якісь правила пристойності не дають йому відкрити цій людині власні почуття ...
  • Езотеричний сонник наполягає на тому, що сплячій в реальності не подобається власна зовнішність

До чого сниться робити татуювання або бачити, як її наколюють

  • І знову більшість сонників одностайні в тлумаченні такого сну - від сплячого відвернуться друзі з-за його неадекватної поведінки.
  • Фрейд в своєму сонник стверджує, що сексуальне життя сплячого тьмяна і абсолютно безбарвна, вона буденна і нецікавим. І дає пораду - поговорити зі своїм партнером про способи розфарбовування сексуального життя.
  • І, згідно з езотеричного сонником, сплячий обов`язково зможе змінити себе, змінити свій зовнішній вигляд, вигляд або імідж.

В цілому, сни з татуюваннями не вітаються більшістю сонників. Вони все ж попереджають про неприємності і втрати міжособистісних зв`язків. Хоча, езотеричний сонник вселяє оптимізм в тлумаченні таких снів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!