До чого сняться прищі?

До чого сняться прищі?

Прищі уві сні узагальнено асоціюються з заздрістю, прихованої ворожістю, різними перешкодами, невдоволенням собою. Поява прищів символізує появу нових важливих думок, які потребують уважного до себе ставлення і розвитку.

До чого сняться прищі, розглянемо на прикладах. Якщо уві сні з`являються прищі, то можливо, це віщує несподіване приємна подія, наприклад, народження дитини. Якщо власне обличчя покрите прищами, то Вам хтось заздрить або у Вас на шляху стоять важливі питання, які потребують вирішення. Якщо уві сні Ви побачили прищавого людини, то Ви - свідок майбутнього скандалу або на Вас затамували недобре. Якщо в прищах Ваше тіло, то до себе, чи до кого-то з Вашого близького оточення у Вас є серйозні претензії.

З`являється прищ на носі уві сні? У житті це може означати появу нової серйозної ідеї. Важливо її не пропустити, а почати розвивати. В результаті з великою ймовірністю купується вигода для себе.

До чого сниться видавлювати прищі? Можливо, це може означати назріле рішення деяких проблем. Наприклад, якщо Ви уві сні тисніть прищі на обличчі, то у Вас з`явилися нові, важливі, довгострокові плани і Ви здійсните їх з успіхом. Тому потрібно сміливіше братися за здійснення нових ідей.

Також це може означати, що Ви стоїте на порозі прийняття важливих рішень. Проявіть кмітливість, зіставте події Вашого сну і наведених прикладів. В результаті з великою ймовірністю отримаєте відповідь, який чекаєте.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!